Свързани новини

13.03.2015 14:22

Борисов: Ако не бяхме превъзмогнали егото си, нямаше да има правителство

Видян 1586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Истинско щастие е да сме обединени. Ако не бяхме превъзмогнали егото си, личните си конфликти, нямаше да има правителство сега, нямаше да са пуснати всички евро фондове, да сме изплатили на над 80 000 вложители в КТБ парите. Нямаше да се строи, нямаше да се правят реформи в куп сфери". Това заяви премиерът Бойко Борисов на представянето на автобиографията "За наше щастие сме обединени-моят европейски път" на председателя на фондация "Конрад Аденауер" и бивш президент на Европейския парламент д-р Ханс-Герт Пьотеринг, предаде БГНЕС.


Доста неща сме направили, може и още, ако спазваме това заглавие. Ще положим огромни усилия, от името на ГЕРБ, каза Борисов.


Радвам се, че сте тук много Ваши Светейшества, защото както е казал Господ, без Вас нищо не може да стане, започна словото си Борисов. Той заяви, че с радост виждал толкова много приятели и съратници на Пьотеринг.


"За всички ние, които се определяме, че сме в център дясно това е една кариера, която надали някой от нас може да повтори. Заглавието, все едно е писано за България. Това, че ние като най-голяма партия към момента сме имали повече финанси да я издадем, и ще дигнем тиража поне с 5000, интересът е голям", заяви премиерът.


"Въпреки през тежкото време, в което минахме, знаете колко разединени бяхме, десницата не си говореше. 35 години да обединяваш една разединена Европа, минала през война, това е било страшно труден процес. Ние го извършихме тук преди месеци. Сега имаме правителство с център дясно, реформаторско", каза той.


Премиерът определи книгата като интересна - имала картинки и снимки от толкова важни периоди на Европа, при които цензурата до 90-та година не давала възможност да се видят у нас - срещи, важни събития за Европа.


„Някои бяхме затворени в България, децата на членовете на политбюро учеха на Запад, имали са възможност", каза още той.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни