Свързани новини

19.08.2014 14:32

Изграждат сцената за концерта на Андреа Бочели

Видян 1725 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Организатoрите на концерта на Андреа Бочели от European Event Service решиха да пуснат в продажба 1700 допълнителни билетa за събитието на 31 август в София, от които 200 ще са VIP. Първоначално предвидените бройки от най-скъпата категория бяха изцяло изчерпани, а интересът продължава да е изключително голям. В Eventim са получени запитвания за закупуване на VIP-пасове от множество заможни българи, различни фирми, посолства, както и бизнесмени и знаменитости от съседни държави като Сърбия, Румъния и Турция.


Новите VIP-места ще бъдат точнo 200 на брой на цена от 300 лв и ще са отделени на специална платформа с  отлична видимост към сцената. За VIP-гостите ще бъдат предвидени стилни маси и столове, които ще превърнат концерта в специално изживяване, което ще се помни цял живот.


Преди седмица бяха пуснати в продажба и още 2000 билета от всички ценови категории, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към събитието от страна на родната публика. Шест ценови категории бяха изцяло изчерпани в края на миналата работна седмица, затова от European Event Service решиха спешно да добавят нови 1500 бройки.


След като тези финални бройки бъдат изчерпани, вече няма да има възможност за сдобиване с пас за едно от най-грандиозните събития в страната ни за последните десет години. 150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани на стадион “Българска армия” в Борисовата градина с 20 камиона.


Изграждането на сцената ще започне още на 20 август – точно десет дни преди събитието. Техниката ще осигури перфектно качество на звука и визията по време на концерта за 18-те хиляди зрители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят