Свързани новини

29.07.2014 13:47

Започна четвъртата лятна академия на „заедно в час“

Видян 1747 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 28 юли (понеделник) от 10:30 ч. в 90 СОУ в Люлин беше открита четвъртата поредна „Лятна академия за успех и забавления“ на „Заедно в час“. Тази година безплатното лятно училище ще продължи три седмици и в него ще се включат над 400 ученици между 1 и 11 клас. В академията ще преподават новите 55 мотивиращи учители-лидери по програма „Заедно в час“.


Ваня Кастрева, началник на Регионалния инспекторат по образование в София-град, се обърна към учениците с пожелание да използват Лятната акдемия като житейска школа, където ще могат не само да наваксат по конкретни учебни предмети, но и да развият ценни умения за успех. „Работата на „Заедно в час“ е вдъхновение за нас. С всеотдайност и екипна работа ще може да постигнем още по-големи успехи за българското образование.“


 


Учениците, записали се за „Лятна академия за успех и забавления” ще могат да подобрят резултатите си по избрани от тях предмети, както и цялостната си мотивация за учене. По време на своите летни занимания, учениците ще получат безплатни учебни материали и ще вземат участие в организирани за тях забавни игри и събития. На финала на обучението, завършилите ще получат сертификат за успешно участие.


Новите учители на „Заедно в час“, които ще преподават в Лятната академия, в момента преминават интензивно обучение по международния модел „Преподавай като лидер”. Всеки от тях е специалист в своята учебната дисциплина и има за цел да се фокусира върху индивидуалния успех на учениците, да развие у тях житейски и кариерни умения. Методите на преподаване съчетават полезното със забавното и са насочени към цялостно развитие на интелектуалните способности на децата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.