Свързани новини

11.12.2008 09:37

Олигарсите: Тв мачът Сергей срещу Бойко 18:8

Видян 3271 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двамата големи политически мъже на България се сбориха за очите на тв зрителите миналата вечер. Превърнаха се в истински тв звезди и медийни олигарси, макар и само за по един епизод съответно от Дансинг Старс и Забранена любов. И докато Сергей Станишев беше само ВИП гост на шоуто за танци, за даподкрепи Елена Йончева, Бойко Борисов направо се преквалифицира от неформален лидер и формален кмет в актьор.
Никога преди тв рейтингите не са били очаквани с толкова голям интерес. Все пак, мнозина искаха да научат кой е големият шампион в битката на титаните.
С резултат 18:8 печели Сергей Станишев.Той е бил наблюдаван от 18, 3% от тв аудиторията в България над 4-годишна възраст. Това са 1 343 000 души или горе – долу колкото официално регистрираното население на София Банкя, взети заедно.
Актьорският дебют на Бойко Борисов в две сцени от сапунката на Нова телевизия – Забранена любов, е бил проследен от 8,6 % от аудиторията в България. Това са 633 000 души или Пловдив плюс Пазарджик и Септември.
Сред електората – публиката на повече от 18 години, резултатите от гласуването чрез дистанционното управление на телевизорите са 44,2 % дял за Сергей и 22,7% дял за Бойко.
Въпреки всички подмятания, включително и от страна на генерала, Станишев се оказва предпочитан от жените.
Неговата популярност сред дамите с опит и активен полов живот – на възраст от 25 до 54 години, е 20,1% в полза на премиера. 9,4% от тях пък са наблюдавали с трепет двете сцени на Забранена любов с участието на софийския кмет.
Той обаче може да бъде доволен, защото предизвиква по-голям интерес от петимата най-дълго оцелели обитатели на къщата на Биг Брадър 4. Те в редки случаи в 3-месечната си тв история могат да се похвалят с подобен рейтинг, който се смята за изкючително висок в Нова телевизия.


В характерния си шеговит тон, най-популярният сайт за шоубизнес в България – www.slava.bg, анализира телевизионното събитие на годината. Електронното издание в момента провежда анкета “Коя е любимата ви звезда”. Досега от 15 000 гласували през последните 10 дни, Бойко води на Сергей с 8 към 3%. По тази причина е обясним интереса на колегите към изявата на кмета.


А Бойко всъщност бил актьор


Вие се питате какъв е по-точно Бойко Борисов? Дали е кмет? Дали е пожарникар? Дали е каратист? Дали е охранител? Дали е бизнесмен? Дали е доктор на химическите науки по противопожарна охрана от великата школа на МВР в Симеоново? Дали е неформален лидер на ГЕРБ? Дали е кучевъд? Дали е бъдещ премиер?
Ние отговаряме: Бойко всъщност е актьор.
Софийският кмет направи смайващ дебют в тв сериала Забранена любов във вторник вечер пред още по-смаяните погледи на над 600 хиляди зрители на Нова телевизия.
Когато Диана Любенова в ролята на властната и зла богаташка Анастасия Константивона спомена в диалог с други герои, че очаква на приема си “най-важните хора – даже кмета”, мнозина си помислиха, че става въпрос за шега.
Но не. Бойко, костюмиран, обръснат, изгладен разцелува тв героинята на прага на дома й в Бояна и проведе малко неловки разговори с нея по светски теми като благотворителност и с Цветанка Ризова – също гост-звезда на сериала. Двамата мимоходом споменаха и политиката, а на въпроса дали “ще се кандидатира за премиер”, той предпочете само да зашепне на ушенцето на секси звездата.
Борисов се справи с тази елементарна роля на епизодик, а му подхождаше първо да бъде главен герой, второ да се снима в екшън и трето – да направи голям рейтинг. За негово съжаление участието на Станишев, слава Богу не като танцьор, а като ВИП зрител в Дансинг Старс би с много Забранена любов по рейтинг.
А Бойко, също като Венета Райкова, за единия рейтинг се трепе човекът!   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие

Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите