Свързани новини

10.12.2008 09:24

Олигарсите: Жени с една пропусната година

Видян 10829 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За първи път тази година в България няма да има конкурс за Мис България, писа отдавна списание СЛАВА и това се оказа научен факт. Този уикенд БНТ ще предава Мис Свят, а ние само ще гледаме.


Последната ни Мис пък е с небългарско име – Юлия Юревич взе короната за 2007 година.


Вероятно конкурсът ще се проведе през февруари или март, а шефката на Визаж Жени Калканджиева оглежда терени за шоуто. Според слуховете в шоубизнеса е много възможно да се спре на уникалния и чисто нов комплекс Рейнбоу Плаза. Негов бос е Иво Танев – помним го като звездата на рейтинговото шоу на бТВ Треска за злато.


Не толкова отдавна Мис България беше най-голямото събитие в българския шоубизнес. За оргиназирането на конкурса се водеха пунически войни. И той като синода беше раздвоен и всяка от страните обвиняваше другата за светотатство.


В крайна сметка Калканджиева успя да спечели битката с вдовицата на короновалия самата нея за Мис през 1995 г. Васил Папазов като направи Ирина част от совя щаб по организацията на надпреварата за хубост.


След това на пътя й се появи Дарина Павлова и въпреки стремглавия успех на организираното от съпругата на най-богатия българин и първия милиардер у нас издане през 2001 г., Калканджиева се пребори и с нея.


През последните пет години няма никакви спорове и схватки кой, защо и как ще организира Мис България. Вероятно по тази причина, интересът към шоуто позаглъхна. Огромното внимание към миските и манекенките – също. Те бяха трайно изместени от фолкпевиците и брадърите, сървайвърите и прочие риалити звезди в светските, а отчасти – и в криминалните хроники.


Целият моделски бизнес залиня. В София вече няма по няколко ревюта на вечер, няма клюки и интриги кой с кого и защо.


Самата Калканджиева най-буквално се задоми. Взе си голяма къща с 600 квадрата разгърната площ и басейн в двора в махалата на най-богатите – Драгалевци. Взе си и съпруг – вдигна сватба със завърналия се от Испания по-млад от нея български емигрант Стефан, наричан още Тачо.


Семейният живот толкова й хареса, че все по-рядко може да бъде забелязана както в офиса на агенцията си, така и по партита. Добре, че е Дансинг старс, за да съветва Елена Йончева как да манекенства, а Илияна Раева да подкрепя публично в студиото.


Неминуемо беше из София да плъзнат слухове, че Калканджиева ще се отказва или продава бизнеса си, че повече няма да се занимава с организиране на ревюта и конкурси. Жени енергично отрече подобни приказки пред списание EASY и се закани да се върне на бял кон в модата.


Това изглежда няма да й бъде много трудно. Засега мястото на Визаж не е заето в областта на моделството, а за конкурса Мис България учудващо изобщо липсват кандидат – продуценти. И докато в менажирането на манекенки все пак се появява конкуренция в лицето на младата и амбициозна агенция Next One, явно няма кой да инвестира в лансирането на нови и нови красавици на полето на славата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и