Свързани новини

25.04.2014 09:01

За първи път стартира летния фестивал BeerRelation 2014

Видян 1404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation!


Входът за фестивала е свободен, откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч. и се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата, 2019г.


Няколко дни, пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия - обещава екипът на BeerRelation. На сцената на фестивала ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти, за чиито професионализъм и талант организаторите от „Ивент Зона” ни уверяват. Orthodox Celts, Popa Sapka, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende са само част от програмата на събитието.


Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ни забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, Orthodox Celts продължават да ни радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.


Popa Sapka са изключително популярни с типичното си балканско звучене, на което са верни от 2009 г. Няма как да е иначе, където и да отидат музикантите от съседна Румъния, вдигат на крака с енергичния си танцувален бийт не само верните си фенове, но и местните меломани.


Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Изненада разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.


The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Ще имаме възможност да се насладим на актуалната комбинация електро суинг и ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.


Горещите латино музиканти от Mango Duende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.


Основна атракция на фестивала ще бъде и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.


На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.


Специално за BeerRelation, Съюзът на пивоварите в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. От нас като аматьори, се изисква присъствие и консумация!


Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв