Свързани новини

22.04.2014 15:46

Живко Петров Трио представя албума Between the worlds

Видян 1246 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Живко Петров ТРИО, подготвят пътуване до планетата на музиката с нови композиции от предстоящия албум „Between the worlds“. Начало на концерта 22:00 часа, отправна точка на пътуването СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, крайна цел – пълноценен заряд и приятни емоции.


          


В първия си концерт за 2014 година JP3 канят ценители и меломани на пътуване до музикалната планета, като представят първите готови композиции от предстоящия си нов албум. Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов ще очакват аудиторията на борда на СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, когато за първи път ще бъдат представени 5 нови пиеси.


Новите заглавия от триото, които звучат като обещание за щастие, са: „Between the worlds“ (както ще се казва и следващият албум на JP3 ), „The third day of the year“, „New Step“, „Minority Blues“, „The time is now“.


Една от композициите, които ще представят музикантите от сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас, е написана от Веселин Веселинов-Еко, а музиката за останалите е дело на маестро Живко Петров.


На концерта между световете и пътуването от между планетите удоволствие за сетивата ще звучат и добре познатите „Understandable“, „Poison“, „It's a Dream“, „Follow the Sun“. Триото работи и по няколко джаз стандарта, които на 24 април ще бъдат изпълнени в нов прочит, носещ забележителния отпечатък и звучене на JP3.


          


В четвъртък с първите композиции от „Between the worlds“ почитателите на JP3 за няколко часа ще бъдат в приятно състояние на безтегловност между два свята – този, който обитаваме, и фантастичния свят на музиката. Полетът е насрочен за 22:00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място, в деня на събитието.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв