Свързани новини

05.01.2014 16:01

Хороскоп за 2014г.

Видян 5363 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В годината на Синия дървен кон Овните трябва да обичат себе си повече. Не бива да се претоварват, хубаво е да си почиват повече. пътувайте повече, променяйте обстановката, за да зареждате батериите на организма. Спокойна е годината в професионален план. Просто не се доверявайте всекиму и не идеализирайте никого. Успехите ви чакат в политиката, науката, творчеството. Бъдете оптимистично настроени за финансите - няма да ви липсват пари. Но и ще харчите много, при това с голямо удоволствие. Възможно е да се хванете с голямо преобразяване на интериори. В личния живот няма да ви липсва внимание от другия пол. 


Телеца го чака знакова 2014 година! Вече знаете колко важно е да се грижите за своето здраве и по тази причина дори дребните проблеми като сезонните простуди ще бъдат далеч от вас. Мнозина ще откажат пушенето, пиенето или друг зловреден навик. Както винаги обаче ви застрашава нещо, което си е ваша природа - прекомерното похапване и трупането на излишни крилца. 


В кариерата е много важно през новата година да не сдавате позиции, да вървите напред, дори да е трудно. В първите месеци се съмнявате в нещо, което ви кара да тичате на едно място или да губите. Ако не губите увереност в себе си, ще си върнете успеха. Проблеми с парите не се задават. Ще заработвате прилично. Като нищо ще изскочат допълнителни източници на доходи и то точно, когато най-много се нуждаете от това. В личен план любовта просто витае около вас. Флиртове много, а самотните сърца най-вероятно ще намерят своята половинка. Близнаците се чувстват добре здравословно, което за тях е важна база за цялостна реализация. В деловата сфера акциите ви се вдигат. Годината започва някак сиво, безрадостно, но ситуацията постепенно се пооправя. В конкретен план - най-тежките ви месеци са първите два - януари и февруари, от март отлепяте и през май-юни вече стъпвате на бързата писта. Ще трябва обаче да почакате до есента за големите пробиви и победи. 


Много е важно да не обръщате гръб на хора и оферти, защото не знаете откъде ще изскочи зайчето. Не се притеснявайте за пари - и да има трудни периоди, балансът ще се изравни. Повече внимание отделете на личните отношения. Годината започва чудесно в това отношение, ала през лятото ви заплашват раздели. 


Раците през 2014 могат да имат проблеми както с физическото, така и с психологическото си здраве и всичко това е заради ниско самочувствие, каквото и да демонстрират на другите. Много внимавайте със сърцето и нервите, които са сред най-уязвимите ви места. Много е важно да не изчаквате нещата да се оправят от само себе си, а от първите симптоми да действате решително. Разхождайте спете повече, вземайте витамини. В кариерата ви очакват както приятни, така и напрегнати моменти. Конят или друго ви подлагат на немалко изпитания, а резултатите няма да бъдат само положителни. Слава Богу, поне през първата половина на годината приходите ви са на равнище и не ви притесняват. По-непредсказуема, а поради това и бурна е втората половина от годината. 


Ако сте мъдри, ще използвате ситуацията за свое добро - ще промените начина си на живот, ще се захванете с нещо ново и вълнуващо, още повече - дават ви се много интересни запознанства. Само така затрудненията ще се откупят с лихвите. В личния живот не изпадайте в крайности, което ви е стил. Хем е глупаво да бъдете пасивни, хем не бива да претоварвате с очаквания близките.  В първите месеци на годината Лъвовете не се щадят и това е потенциална заплаха за тях. Дай Боже, това да им се отрази само в характерната за тях раздразнителност, в преумора или проблеми със съня. Моля, внимавайте много със здравето особено през юни и декември. От юли до ноември сте на върха или поне така се чувствате здравословно. Нека повишеното ви настроение в този период да бъде заразително за вас през цялата 2014 г. А има и защо - делата вървят успешно, съдбата ви закриля и ви дарява късмет. 


Работата за вас е вид удоволствие. Налага се единствено да бъдете по-упорити, да работите повече, да не лъжете и да не хитрувате, за да не ядосате Синия кон.  Работата ще бъде много, а парите - не толкова, даже може да има моменти, в които да не достигат. Проблемите ви в бизнеса обаче ще бъдат причинени от вас и не търсете вината другаде. Търпение и мъдрост са онова, което ще ви води напред. Планирайте и бъдете разсъдителни. В отношенията критични да май-юни, когато е много наложително да бъдете добри, толерантни и да проявявате разбиране. Когато дойде есента, ще се почувствате много силни и в делови, и в личен план и ще разберете, че всяко зло е било за добро. 


2014 год. за Девата идва с нуждата да се грижат профилактично за здравето си, да спазват режим във всичко, да се борят с вредните привички. Това е задължителният минимум, за да се чувствате добре. За кариерата не бива да имате притеснения - не се очертават големи проблеми, а само текущи препятствия. 


Дават ви се успехи и добри перспективи. Ако в празничните дни сте стигнали до извода, че имате нужда от промяна - смело сменяйте работата. Ще бъде безболезнено. Ще се чувствате разцъфнали с розите през май. Тогава ще ви се случи нещо много важно, което ще ви държи и през 2015 г., като се очаква да бъде хубаво. 


През пролетта ви падат и пари, откъдето не сте очаквали. Лятото също е доста успешно. От вас се иска само да не прекалявате с емоциите в свой стил, да не обиждате хората, да не се правите на такива, каквито не сте. Това важи  със страшна сила за януари - февруари, когато можете с едно движение да съсипете бая нещо в отношенията.  Везните трябва много да спортуват и много добре да се наспиват, за да бъдат щастливи през 2014 г. Отсега да знаете - лятната ваканция ще ви бъде най-приятна на палатка, а през останалото време също не преставайте да търсите природата, чистите продукти, енергийните места. От май до август отделете специално внимание на храносмилателната си система. Пийте чайове, направете си диета, внимавайте с какво точно се храните. 


През януари бъдете изпълнителни, през февруари - креативни, през март и април - търпеливи и трудолюбиви. Така 2014 година ще бъде истински трамплин за вас и ще ви открие прекрасни перспективи за бъдеща реализация. Във финансов план нещата са стабилни. Време за любов сочат звездите за цялата година - ще търсите и ще намирате романтика навсякъде и във всичко. Самотните ще срещнат човека за тях. Семейните да очакват нова рожба във фамилията.


Скорпионите са много активни и нека тази енергия да бъде употребена от тях в спортната зала или басейна, във фитнеса или на стадиона. Да хапват повече плодове и зеленчуци. Онези от тях, които са родени в друга година на Коня, задължително да тръгнат на пътешествие, което ще ги презареди за дълго и ще се почувстват преродени. В деловата област съветът е да не поемат повече ангажименти, отколкото са в състояние да изпълнят. 


Да се доверяват на своята интуиция. Първите 4 месеца изискват от Скорпионите повече трудолюбие. Скоро ще видят прекрасните резултати от тази отдаденост. Това ще се материализира след октомври, когато ще се чувстват стабилни, задоволени във всяко отношение и щастливи. През март и април нека да внимават да не ранят своите близки с лошо отношение. Стрелецът се чувства бодър и енергичен. Организмът сам им подсказва какво да правят, за да бъдат в пълна форма. Нека не се страхуват да следват своите инстинкти и това ще ги отведе до успеха. Ще се чувстват окрилени, защото годината за тях започва доста успешно. През пролетта даже качват някакво кариерно ниво. 


Разбира се, нищо няма да дойде наготово, трябва да се работи много за всяка победа, но те могат. Лятото е стабилно, а есента носи истински урожай от успехи в работата. И не реколта от плодове и зеленчуци, а от парични знаци. От Стрелеца се иска само да работи добросъвестно и много. Да, ще има опити на конкуренти да ги прецакат, но едва ли те ще се увенчаят с успех. Онова, което притеснява представителите на тази зодия е някакво недоверие, мнителност и подозрителност към близките им хора, която е съвършено безпочвена и те биха изгубили много, ако й се поддадат.


Велик и неизчерпаем е резервът от здраве на Козирозите. Единственото, което може за малко да ги сломи е преумората, която води до отслабване на различни системи от организма и по тази причина следва да не прекаляват с натоварването в работата. Кариерата им върви и това променя към добро тяхното социално положение. 


Нека да започнат годината внимателно, без самоуверени заявления и демонстрации на неприкрити амбиции през януари - март. Това са и по-трудните им месеци за 2014 г. После е по-лесно. Имат късмет и постигат положителни резултати. Финансовата страна на живота също не е разочароваща. Ще могат да реализират дори проекти, които са изглеждали фантастични. Ще се чувстват перфектно в началото на лятото и разгара на есента. В областта на чувствата ги гони ревност, от която трябва да се избавят, за да бъдат напълно щастливи. Колкото и много и важна да бъде работата им, Водолеите не бива да оставят здравето на заден план. Сега няма да се случи нищо фатално, но нека не се налага след много години да си спомните за тази година като си кажете: И защо ми трябваше да се трепя толкова тогава. 


Това, което сега ви трябва е просто - по-малко ядосване, повече разходки на чист въздух и лек спорт. Иначе кариерата наистина върви чудесно, особено за онези, които са готови да поемат нови отговорности. Вие побеждавате в сферите на аналитиката, технологиите. Можете да помислите дори за нова дейност в делови план. Чака ви увеличение на доходите и ново жизнено равнище, което е точно по вашата част. Пред 2014 г. Водолеите като никога имат успех в любовните дела, където са малко нескопосани. 


Астрологическата прогноза за 2014 г. за Рибите е достатъчно категорична: бъдете активни, леността е вредна за вас. Още от първите дни на новата година през глава се хвърляте в работата. Ентусиазмът ви обаче може да стихне чак до лятото. Ако не се поддадете на мързела, ще постигнете чудесни резултати. 


По отношение на парите трябва да бъдете наясно, че Синият кон не ви носи милион. Ако възникнат финансови проблеми, все ще се намери кой да ви помогне за тяхното решаване.  Изобщо, не се препоръчва, а просто се налага да бъде много комуникативни, чного контактни, вие да търсите хората за каквото и да било - все едно дали е бизнес или по любов.  




Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец