Свързани новини

07.11.2013 14:59

По Витошка отново звучи музика

Видян 1868 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И този петък пешеходният булевард „Витоша“ ще посрещне столичани и гостите на града с музика, която ще звучи там през целия ден. Акцията е част от кампания на дружеството за колективно управление на сродни права в музиката ПРОФОН, която цели да демонстрира силата на музиката, като през три последователни петъка през ноември прави оригинален подарък на всички, които решат да се разходят в центъра на града.


„Подобно нещо е правено единствено в Токио, където на всички толкова им допада настроението и нагласата, които носи хубавата музика, както и начина, по който намалява стреса и стимулира местния бизнес, че общината прави озвучаването на централната част на града постоянна атракция“ – разкриват организаторите от ПРОФОН.


В силата на музиката да променя средата и по-конкретно бизнес средата, като помага на бизнеса да има по-добри резултати, са убедени и многобройните партньори на дружеството, сред които хотел „Хилтън“ и сладкарници „Неделя“, примери за успешни бизнес практики с дължимо уважение към използваната музика. „Не е новина, че бизнесът – от заведения до медицински кабинети – се влияе силно от музиката. Тя е съществена част от маркетинга и стратегията на всяка успешна фирма – от озвучаването на рекламите до начина, по който са посрещани клиентите и мотивирани служителите. Магазините на една от водещите марки за спортни стоки в света, например, не просто са озвучени с музика, в тях има специални DJ пултове, на които се миксира музика, подходяща за типа стоки, които се продават, и първите отчетени резултати сочат, че продажбите се вдигат с 20%“ – обясняват маркетингови специалисти.


„ПРОФОН всъщност е най-надеждният партньор на бизнеса в това да му помогне да увеличи резултатите си с минимална инвестиция – допълват от дружеството. – Несравними са размерът на таксите, които даден бизнес е необходимо да плаща за използването на музика, спрямо положителния ефект. А ПРОФОН безспорно разполага с най-богатия музикален каталог – над 90% от българския и световен репертоар.“


Със старта на СИЛАТА НА МУЗИКАТА ПРОФОН представя и обновения си сайт, на който се предлага модерна и лесна система за изчисляване на таксите за различните типове обществени заведения – само с едно кликване на мишката на www.prophon.org.


Освен това дружеството разработва проект, в който ще консултира различните типове бизнеси и конкретните обществени заведения какъв тип музика е най-подходящ за тях, като ще им осигурява и възможност за конкретни плейлисти.


А заедно ни приканват още два петъка сами да се уверим в силата на музиката, като се разходим по „Витошка“, озвучена с любими на няколко поколения български и световни хитове, специално миксирани за целта от DJ Dian Solo.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв