Свързани новини

07.10.2013 17:09

Роберто Зуко гостува в Сълза и смях

Видян 2581 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дипломният спектакъл на студентите от програма Театър на Нов Български Университет гостува на Открита сцена Сълза и смях на 19 октомври. Представлението Роберто Зуко по текст на известния френския драматург Бернар-Мари Колтес, е режисиран от Асен Блатечки и няколко поредни пъти пълни залите на столичните театри.Макар текстът на Колтес да не е непознат за театралните сцени, версията на Асен Блатечки не натрапва присъда и не налага отношение. Режисъорското решение изгражда характерите на героите на Колтес, уповавайки се на взаимоотношения на всеки един от персонажите с останалите действащи лица.Зрителят сам трябва да открие и достигне до своята истина. 

Сценографията е дело на Антоанета Попова, а музиката на Христо Намлиев.В представлението участие взимат младите надежди на департамент театър на Нов Български университет Симеон Гълъбов, Любомир Джустров, Мария Кантарева, Мария Бангьозова, Атанас Атанасов, Росен Митров, Марин Маринов, Златина Никифорова, Георги Петров, Марина Мозжухина, Петя Арнаудова, Василия Дребова, Павел Кръстев, Ивелина Илиева, Емилия Луканова, Борис Вълков, Атанас Монов, Красима Ставрева, Яна Мошолова.

Все още столичани могат да закупят билети от касата на Открита сцена Сълза и смях на цени от 6/8/10/12 лева. Начало на спектакъла - 19,00 часа.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще