Свързани новини

26.09.2013 15:14

Хотел е новият хит на Румънеца и Енчев

Видян 1851 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За първи път топ моделът, фитнес гуру и танцьор Биляна Йотовска и мъжът до нея – световният и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров, изгряха заедно във видеоклип – този на Румънеца и Енчев към последното им парче „Хотел”.


Видеото е заснето в хотел „Пирин” – Сандански от баровската верига „Шарлопов”, а режисьорът Йордан Петков визуализира темата за младите девойчета, ставащи лесна плячка на обиграни по-възрастни мъже, чрез героите на моделката и културиста.


Със специален грим и бодиарт са изрисувани всички участници във видеото, които се превъплъщават, съответно: Биляна – в грациозна котка-хищник, невинно, но лукаво животно, омайващо мачовците, Митко – в нейн господар, владеещ положението посредством притегателната сила на парите си, а певците – Румънеца, Енчев, Насо и Пла.Ми в страховити светещи герои.


Темата за младите девойки, които стават лесна плячка на мъже, свикнали да ги водят по хотелски стаи за по една нощ, е изключително актуална от години.


„Може да се каже, че това се превърна в социален проблем за обществото ни, а за участниците в меркантилната „заварка” са намесени мъжко его и лайфстайл”, казва Жоро Енчев. А Румънеца заключава в типичния си хумиристичен, но пълен с реализъм стил: „Всъщност изводът е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат”.


Премиерата на актуалното видео е само след броени дни в „Син Сити”, където присъстващите ще зърнат за първи път не само атрактивното видео към „Хотел”, но и дебютния клип на топмодела Гери Дончева  като рап половинка от дуета с Мариета „Добре ли е”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и