Свързани новини

23.05.2013 16:01

Змия пропълзя в жилищен блок, паникьоса обитателите

Видян 3324 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Змия пропълзя в жилищен блок и хвърли в паника обитатилети на сградата. Влечугото влязло във входа на блок 47 на ул. „Рашо Димитров" в Перник дни, след като от река Струма изпълзяха змии директно на площада в града. Стреснатите обитатели мигом повикали спасителния отряд, за да ги освободи от присъствието на змията. Пристигналите на място пожарникари констатирали, че става дума за водна змия, която е защитен вид и не е опасна.


Спасителите са твърди, че ще я пуснат обратно в реката. Те обаче се чудят как е стигнала до жилищния район в кв. Мошино, след като коритото на Струма е доста отдалечено от блоковете.


Както БЛИЦ съобщи, преди дни жертва на пепелянка стана 70-годишен пациент на Белодробната болница в града. Болният използвал хубавото време и излязъл да се разходи около здравното заведение, което е в гориста зона.  На една от пътеките забелязал странна пръчка и се опитал да я вземе, когато „пръчката" оживяла и змията го клъвнала по ръката. Ухапаният веднага е бил транспортиран в МБАЛ „Рахила Ангелова", но ръката му вече била отекла сериозно. Лекарите обработили раната и му инжектирали противозмийски серум.


Ученик пък бе ухапан от змия пред банков клон в Бобов дол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп