Свързани новини

10.05.2013 13:27

Раздадоха Годишните награди за благородство Charity Awards 2013

Видян 1265 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С награди за благородство бяха отличени 12 благотворителни кампании, популярни личности, фирми и медийни инициативи на церемонията, която се проведе навръх деня на Европа в Кемпински хотел Зографски. Charity Awards 2013 тази година бе в помощ на деца с церебрална парализа.


„Да си благороден, означава да си достоен, честен, великодушен, състрадателен, човечен, хуманен. В благородството и благотворителността не трябва да има злоба, завист и конкуренция, както и себеизтъкване. Защото пред хляба всички сме равни”, казаха от сцената водещите Павел Владимиров от Нова телевизия и Нина Никол, първата популярна личност в България, която от години празнува рождения си ден в помощ на изоставени и болни деца.


За да получат своите призове в отделните категории на сцената бяха поканени Светла Кръстева за инициативата "Метатрон в помощ на инвалидите", HaiLife към Facebook и HITACHI за благотворителния търг за Деца с вродени лицеви аномалии, Мария Нейкова за благотворителните кампании на годишния "Виенски бал София" на Австрийското посолство, изпълнителният директор на Uni Credit Bulbank Левон Хампарцумян за направеното дарение към наводненото с. Бисер, Стефан Шарлопов за благотворителните коледни балове, репортерката Мария Савкова за кампанията на Бтв „Да изчистим България за един ден”, „Шоуто на Слави” за непринудена тв благотворителност, инициаторите на кампанията  Holiday Heroes Майк Стумейтис и Евгени Йорданов, Ален Попович за "Висящо кафе", Ники Михайлов в категорията Спорт за годишните стипендии за деца, водещият на „Стани богат” Ники Кънчев за благородната инициатива в шоуто му – звезди играят благотворително. Домакините също получиха грамота за благотворителният мач, в помощ на туберколозно болни по инициатива на Кемпински хотел Зографски, съвместно с Кока-Кола, СОБТ и ТВ 7. На сцената излезе мениджъра Константин Андонов, който беше и капитан на отбора.


Годишните награди за благородство се проведоха в помощ на две деца, болни от церебрална парализа - едногодишният Божидар и 13-годишната Снежанка, която в момента е на рехабилитация смайка си в Полша. В залата се разигра томбола, от която бяха събрани 1040 лв.


С предметна помощ към събитието се включиха Перно Рикар, вината Cycle от Братя Минкови, ядки Ройс, агенция Диаманти, Фрути Лукс, Ривайв Козметикс, Дерма Про, Виктория Спа, Chivas, ресторант Ретро, World Class, Inglot Cosmetics, Гранд хотел Банско, хотел Персенк – град Девин, хотел Роял Бей на Свети Влас.


За допълнителното настроение на гостите се погрижи певицата Джорджия с нейните нови изпълнения на английски език, а докато тя пееше модели представиха ревю на модна къща Принцес и часовниците Ice Watch.


Наградените:


БТВ за кампанията "Да изчистим България за един ден" и "Шоуто на Слави" за непринудена тв благотворителност


Нова телевизия за "Стани богат" - звезди играят благотворително


Метатрон за кампанията "Метатрон в помощ на инвалидите"


Хотел Кемпински - благотворителeн мач "Борба с туберколозата"


HaiLife Facebook и HITACHI - благотворителен търг за Деца с вродени лицеви аномалии


Австрийското посолство - "Виенски бал София"


Uni Credit Bulbank - дарение за с. Бисер


Ален Попович - инициативата "Висящо кафе"


Майк Стумейтис - инициативата Holiday Heroes


Стефан Шарлопов - благотворителни коледни балове


Ники Михайлов - категория Спорт, годишни стипендии за деца



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне