Свързани новини

04.03.2013 13:49

Дървото на живота безапелационно спечели София

Видян 2354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мегапродукцията „Дървото на живота” стартира навръх 3 март с впечатляващите близо 15% пазарен дял, които категорично изстреляха TV7 на второ място по гледаемост в праймтайма. Българската сага е безспорен лидер в София с пазарен дял над 24% и безапелационно първо място по гледаемост в столицата. Поради високия интерес и постъпилите хиляди зрителски запитвания, TV7 ще излъчи извънредно повторение на Епизод 1 на сериала в четвъртък, 7 март, 20:00. Епизод 2 ще бъде излъчен в неделя, 10 март, 20:00.


„Дървото на живота” е проект, с който може да се гордее всяка световна телевизия. В създаването на сериала е инвестиран огромен ресурс от страна и на продуцента, и на TV7. Постигнатите резултати са логичен резултат от отличната работа на толкова много хора. Не се съмнявам, че „Дървото на живота” ще заеме мястото си на телевизионното събитие на седмицата”, коментира Николай Бареков, изпълнителен директор на TV7, NEWS7 и Super7.


„Дървото на живота” се излъчва всяка неделя от 20:00 и проследява историята на рода Вълчеви, чиито родоначалници са Асен (Йосиф Сърчаджиев) и Петруна (Мария Каварджикова). Асен Вълчев е герой, участвал в борбите за Освобождение, уважаван видински гражданин и успешен предприемач, за когото националният идеал и Родината са над всичко. Съпругата му Петруна е изцяло отдадена на семейството и семейното благополучие. Най-големият син в семейство Вълчеви - Йордан (Христо Шопов) е патриот, офицер, участник в движението за освобождение на Македония. Панто Вълчев (Владо Карамазов) е материалист, вглъбен в собствените си нужди, поставящ личните интереси над всичко останало. Христо Вълчев (Башар Рахал) е тайно увлечен по социалистическите идеи. Илия Вълчев (Моньо Монев) е най-малкият син в семейството, роден с недъг и израснал с чувството за липса на любов и разбиране, за недооцененост. Дъщерята Бела Вълчева (Койна Русева) е акушерка, съпруга на офицер и революционер, която страда от липсата на деца в брака си. Още в първи епизод смъртта на Асен Вълчев и „противоречивото” завещание, което оставя на своите наследници, беляза началото на разпада в семейството.


Цитираните са данни на GARB за целева група 18-49.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец