Свързани новини

29.06.2012 14:45

Тази неделя в Насреща Люба Кулезич: Мегаделото Октопод, Пирогов, Багата и скандали за пари в българското кино

Видян 3308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В поредното издание на рейтинговото предаване „Насреща Люба Кулезич” на 1 юли ключовият свидетел по делото „Октопод” Георги Цветанов ще разкрие последствията от смелостта да се опълчи срещу Алексей Петров. След два атентата през 2011 бизнесменът отново е изправен пред дилемата - има ли смисъл да продължава борбата?! Още повече, че само преди месец към него бе отправена поредната заплаха за живота му. 

Шефът на „Пирогов” проф. Димитър Раденовски взима думата! Главният на Спешния институт ще отговори на нападките на своите колеги, ще коментира доклада на Здравното министерство и открито ще заяви намерението си да се бори докрай, за да опази гръбнака на родното здравеопазване.

За пръв път предаването ще има и радиоизлъчване, защото вкусен микс от български и световни новини, подправени с малко клюки и много музика ще предложи глас от Би Би Си. Журналистът Боб Мартин и съпругата му Роуз ще разкажат за приключението да си жител на българско село. От три години съпрузите имат свое собствено радио в Долна Кремена и всяка сутрин излъчват емисии на пет континента от мазето си. Така, че гледайте и слушайте внимателно!

Даниел Стефанов–Дъмпела не е човекът с ножа, намушкал Багата! Адвокатът на доскоро заподозрения Радост Караиванова ще сподели факти за сензационния обрат на делото, което оневини клиента й, след показанията на ММА бореца. Те пък предизвикаха истинска вълна от журналистически интерпретации. Каква е истината – ексклузивно в „Насреща”.

Войната пламна, клапа моля! Скандали за пари и междуличностни вражди пак разкъсват българското кино. Колко художествена е една лента, кой има право да определя нейните достойнства и къде отиват парите от реализираната печалба - все горещи въпроси, които чакат отговор. На кръгла маса начело с Люба Кулезич, Влади Въргала, Георги Стайков и Стефан Минчев ще се провокират и ще излагат своите доводи и аргументи. Кой ще надделее – шоуто, изкуството или портфейлът?!




Етикети
, , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец