Свързани новини

01.02.2012 17:22

Винпром Пещера посрещна Трифон Зарезан

Видян 2928 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера насред лозята на Винпром Пещера край село Правище, мениджмънтът на компанията, председателят на Националната лозаро-винарска камара Пламен Моллов и регионалната директорка на Изпълнителната агенция по лозата и виното Антоанета Бакалова спазиха всички автентични обичаи на Трифон Зарезан, за да бъде годината още по-плодотворна за най-големия роден винпром. Те зарязаха по три клонки от лозето за плодородие и дегустираха и разливаха от новото висококачествено вино на лидера в бранша у нас. След като през изминалия септември най-големият винопроизводител у нас събра над 30 000 тона грозде с отлични вкусови и качествени показатели от собствените си масиви, изпълнителният директор на компанията Иван Папазов обеща, че скоро това грозде ще зарадва сетивата на любителите не само на ракията, но и на изтънчените вина. Само преди два месеца с името Домейн Пещера в търговската мрежа бе пуснато новото класно бижу в портфолиото на винпрома.
Към момента виното Домейн Пещера набира скорост със сортовете Каберне Совиньон, Мерло, Шардоне и Мускат, а на пролет се предвижда да бъдат пуснати и сортовете Мавруд, Каберне Фран, Сира и любимото на дамите Розе.
Г-н Папазов сподели, че и през тази година инвестиционният план на Винпром Пещера ще продължи да работи в успешната насока, която компанията следва от няколко години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион