Свързани новини

25.08.2010 13:59

Хитлер е бил негър!

Видян 3519 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Радетелят за чиста арийска раса Адолф Хитлер освен еврейски, е имал африкански корени. Сензационната новина за една от най-мрачните фигури в световната история бе публикувана в британския вестник Дейли Телеграф, който се позовава на резултати от ДНК тестове.


Проби от слюнка, взети от 39 роднини на Хитлер, показват, че нацисткият лидер може да е имал биологична връзка с расите, които се е опитал да унищожи по време на Холокоста, пише изданието.


Белгийският журналист Жан-Пол Мулдерс и историкът Марк Вермеерен са проследили роднините на Фюрера, включително и австрийски фермер, който бил негов братовчед. Хаплогрупа E1b1b1 на У-хромозомите, която се появява в ДНК пробите, е рядка за Западна Европа и най-често се среща при берберите от Мароко, Алжир и Тунис, както и сред евреите ашкенази и сефаради, твърдят учените.


"Може да се направи извод, че Хитлер е бил роднина на хората, които е презирал", пише Мулдерс в белгийското списание Knack. "Резултатът е изненадващ", коментира Рони Декорт, специалист по генетика в Католическия университет Льовен. Не за пръв път историци предполагат, че Хитлер е от еврейски произход. Баща му Алоис е бил незаконен син на прислужницата Мария Шикелгрубер и 19-годишен евреин на име Франкенбергер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион