Свързани новини

16.03.2010 13:09

Ако младостта знаеше, ако старостта можеше!

Видян 2514 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 40 години жената и знае, и може. Наясно е със себе си. Разбрала е, че мъжете не бива да ги взема прекалено на сериозно. Обича ги, но пестеливо. Това я съхранява, но подлудява мъжа. Защото онова, което най-много го ласкае  - бурната, всеотдайна и изпепеляваща женска страст, му се изплъзва. Желанието да я покори е едно златно сечение на хармонията в двойката.
Не само на 40 години, но и във всички възрасти лицето е най-важното за жената. За да имате свежа кожа, очарователно изражение и спокойно излъчване, трябва да се наспивате добре.
Ларошфуко твърди, че за красотата на жената са нужни две неща: баня и сън.


Косата е един от сексуалните елементи в жената. Не случайно векове наред традицията е повелявала тя да бъде скрита под шапки и забрадки.
Видът, цветът, дъхът на разпуснатата коса действат почти като бюста или оголените бедра. Но на тази възраст вие вече прекрасно познавате качествата и недостатъците на косата си. Помнете, че вашата коса е вашият биограф и „говорител" - тя по-точно от кожата на лицето издава състоянието на здравето ви и възрастта ви.
 
Бръчките по шията са въпрос на генетична конфигурация, но ако все пак искате да правите нещо, добър ефект има следната процедура: намазвате шията със зехтин, обвивате я с хавлиена кърпа, предварително потопена във вряла вода и добре изцедена. Еефектът е по-добър, ако във водата е вряла лайка, липа или розмарин. Стоите така с компреса, докато изстине. Това е древна китайска рецепта и за освежаване на лицето и повишаване на настроението.
 
Наближавайки 40-те, жената вече е проумяла известната шега, че мъжете се делят на две групи: такива, които харесват дебели жени, и такива, които не си го признават. Във всеки случай можете да бъдете сигурни, че мъжете от вашия възрастов контингент при всяко положение ще предпочетат да бъдете по-пълна, отколкото по-слаба от нормалното. Кльощавите жени ужасяват мъжете, а напрегнатият израз, който имат жените, пазещи диета, потиска желанията му и го прави нервен.
Ако все пак искате да направите нещо за стройната си фигура, ето няколко лесни рецепти: ако ненавиждате гимнастиката, а тя си е за мразене, можете да четкате тялото си със суха четка, докато гледате телевизия. Започвате от пръстите на краката и ръцете и продължавате нагоре, докато изчеткате цялото си тяло до зачервяване. Започнете с мека четка с естествен косъм и постепенно преминавайте към по-твърда, защото кожата ви ще свиква с въздействието и всеки път ще трябва да го засилвате, за да има ефект.
Този масаж, освен че ще премахне главоболието и натрупаната през деня умора, ще затвърди кожата ви и ще я направи по-малко податлива на набръчкване. Най-голямото му предимство обаче е, че можете да действате локално, само върху бричовете например. В този случай четковият масаж може да се прави буквално по всяко време на деня, стига да имате една свободна ръка и да няма хора около вас.
Ефектът ще се прояви след около 1 седмица. По същия начин може да се справите и с “паласките" над хълбоците и около талията ви.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец