22.01.2010 11:21

SMS информация за полетите от и за Летище София

Видян 1880 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков инициира още една възможност за информация от Летище София – електронна услуга "Полетна информация чрез SMS”, съобщиха от МТИТС.


Услугата е насочена към всички пътници и граждани, като предоставя възможност чрез изпращане на SMS бързо да се извършват справки и да се получава актуална информация за полетите на Летище София. Системата за SMS информация за полетите от и за столичното летище вече работи. На единен кратък номер 12211 към всички мобилни оператори може да изпрати съобщение по два критерия: С конкретен номер на полет – излитащ или кацащ. Абонатът получава актуална информация за статуса на полета – терминал на кацане или излитане и евентуално закъснение.
Вторият вариант дава възможност да се изпрати име на град, от който или за който има полети от/за Летище София. Абонатът ще получи разписанието за полетите по тази дестинация за периода от 0.00 до 24.00 часа за деня, в който е изпратен SMS-ът. Градът може да бъде изписан на български или английски. Ако абонатът добави числото 1 или буква D преди или след името на града ще получи информация само за излитащи самолети по тази дестинация. Ако се добави число 2 или буква A – ще има информация за кацащите полети от зададения град. Цената на услугата „Полетна информация чрез SMS” e 1.20 лева с ДДС за изпращане на SMS, а получаването на всички обратни SMS-и с информация от летището е безплатно. Допълнителна информация относно услугата можете да се получи на телефон 02/937 2063 /Пресцентър – Летище София/.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец