Свързани новини

02.10.2009 12:38

Троян ще си има свой бранд

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Троян ще е една от първите, а може би и първата българска община, която ще има свой бранд, съобщиха от общинския пресцентър, цитиран от БГНЕС.


Това е един вид търговска марка на общината, единна система от послания, акценти, лого, която трябва да направи общината разпознаваема и популярна у нас и по света. Това е целта на BBRAND – фирмата, която преди няколко месеца се зае с нелеката задача да изработи бранд на град Троян. На последната среща в общината управляващите съдружници във фирмата и троянци Петко Цочев и Димитър Добрев, представиха свършеното досега от екипа им. Те подчертаха, че брандирането в съвременния свят е нова тема, която обаче става все по-популярна, защото това е нещо, което добавя стойност към всеки един продукт и услуга. Като добър пример Цочев посочи инициативата на сегашното правителство, което преди броени дни е обявило поръчка за изготвянето на проект за държавен бранд. До този момент екипът е направил анализ на региона, неговите характерни особености, настроенията и вижданията на троянци за бъдещето му.
Предложените от тях варианти се основаваха на извода, че Троян – това е Балканът, а “Балканът не може да бъде разказан; Балканът не може да бъде видян на картичка, не може да бъде почувстван от разстояние. Истинският Балкан може да бъде видян само отвътре”. Именно “Балканът отвътре” е посланието, с което ще привлича бъдещият бранд на Троян. "Инициативата на Община Троян по изграждането на нейния бранд е значима, навременна и наложителна за реализация, ако искаме да вървим напред и да печелим позиции", коментират от пресцентъра на общината.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния