Свързани новини

01.07.2009 13:35

MP3 плеъри на изгодни цени

Видян 7900 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Качеството на предлаганите MP3 плеъри непрекъснато расте през последните няколко години, а в същото време цените на уредите падат. За да сте сигурни, че ще си купите качествена машинка, е добре да се придържате към утвърдените марки в производството на MP3 плеъри. Може да се доверите на Apple iPod, Microsoft Zune, Sony и Archosа. Ако пък искате по-евтин модел, ще трябва да се насочите към NEO. От тази марка може да намерите модел MP-01F MSONIC с памет от 1 GB и вграден диктофон на цена от 53 лв. Още по-евтино ще ви излезе MP-01F MCORD, за който ще трябва да платите само 33 лв. Доста по-скъпо ще ви струваApple iPod nano с памет от цели 4GB. За да притежавате този уред, ще трябва да заделите от семейния бюджет сумата от близо 300 лв.


Apple iPod предлага и модели с 1 GB памет за 90 лв. На тази цена ще получите възможност да запишете 240 песни, които ще може да слушате непрекъснато в продължение на 12 часа, без да ви се налага да презареждате батерията.


Sony пък предлага модел NWZ-B135 с два GB памет на отличната цена от 89 лв. Забавният червен LED "светлинен индикатор за мощността" мига в ритъма на музиката.


Някои MP3 плеъри са доста компактни и имат малки монохромни екрани. Те са подходящи за тези, които искат да слушат музика, но не и за онези, които обичат да гледат филми и снимки. На тях се налага да изберат MP3 плеър с по-голям цветен дисплей.


Размерът на паметта на MP3 плеъра е от голямо значение при всеки избор. Паметта е разположена в малки хард-дискове или флаш-чипове. Някои модели ви дават възможност да имате на разположение по всяко време 20 хиляди песни.


Предимство на устройствата, които използват чипове е, че обикновено са по-тънки и по-леки и батерията им издържа повече.


Всеки MP3 плеър се продава заедно със софтуер, с помощта на който ще можете без никакви проблеми да подредите вашата аудио  библиотека. Без никакъв предишен опит ще можете да запишете голяма колекция от подбрани файлове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп