Свързани новини

08.06.2009 17:09

Олигарсите: Максим Бехар или властелинът на пиара

Видян 4194 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бихте ли си помислили, че шефът на престижен клуб като Българската асоциация на ПР агенциите мечтае за Азис. В смисъл да му прави имиджа. Това сигурно звучи сензационно на колегите му, но признанието е от светско интервю на властелина на пиара пред в. Новинар.


В него се казва следното: “Не крия интереса си един ден на направим нещо общо с Азис, когото смятам за изключителен шоумен. Вие сте първите, на които ще кажа, че имахме дълъг разговор с него на тая тема. Удиви ме, че има огромно желание да попива, да учи нови неща, да се развива и да има различни „роли”. И това си личи във вечерното му шоу. Той има 5 роли на седмица, докато примерно Слави играе само Слави. Бих му помогнал да е още по-свеж и нестандартен, защото Азис е бранд в България. Не е малко всеки ден да вадиш продукт, всеки ден да си пред камерите. А той има страхотна реакция пред камера. Същия рефлекс притежава и Бойко Борисов в интерес на истината. Някои си го имат вродено, на други им личи, че ние сме ги учили...”


Пиарката на Азис се казва Светла Йорданова и вече е позната на публиката дори като лице. Тя участва в новия клип на Константин – победителят в първия ВИП Брадър. Парчето се казва А-у и се върти като лудо на екрана на фолктелевизията Планета, а неговата видеоверсия е забележителна с авангардните танци на Светла. Тя се грижи за пиара и на други звезди, сред които даже ромската перла Софи Маринова. Вероятно пиарката Йорданова е човекът, посъветвал певицата да се пошегува хитово в Шоуто на Слави: “Да ме сравняват с Лили Иванова не ме обижда”.


Досега в шоубизнеса Максим има опит с много по-друга класа звезди. Той организира партитата на Кеворк Кеворкян в Шератон, стоеше и зад проекта IF на Ирина Флорин.


Това, че в момента знаменитостите се движат като двойка може също да е проект на пиар номер едно у нас. “Може, но едва ли”, както бе казал по друг повод Кеворк Кеворкян. 


Светският живот отдавна е място, където Бехар властва като стратег. Негова идея и реализация беше дори най-височайшето британско посещение в нашата страна. То покани и зпозна с родния елит самия престолонаследник на имперската корона – Негово Височество принц Чарлз.


Първият опит с организация на аристократично събитие за него е импровизирана вечеря със Симеон Сакскобургготски и членовете на дипломатическия клуб в лисабонския Меридиен.


Максим е и консул на силно ударената от световната криза, но все още харесвана от богатите и известните република Сейшелски острови. Като човек с чувство за хумор той дори не протестира срещу закачката с името на държавата в популярна реклама. Там островите бяха наречени ШейСелски. И то лично от устата на половинката на футболния национал Топчо – фамозната блондинка Веси Тотева.


19 минути разкри и друга подробност. Самата тв водеща и любимка на домакините – Гала от Нова телевизия и ВИП Брадър, е комшийка с офиса на Бехар. Двамата с нейния любим живеят в същия блок, където пиар номер едно работи.


Максим Бехар и неговата агенция са носители на своеобразен Оскар за пиар. Става дума за наградата Стиви, която бе връчена на пиар лидера от Майкъл Галахър в хотел Мариот в Мюнхен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец