19.06.2019 12:06

Буреносна инфузия откри летните партита

Видян 972 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Лятото връхлетя неусетно и донесе със себе си Буреносната инфузия на джин Hendrick’s, която поръси Университетската ботаническа градина с щедра доза необичайност. Ежегодното събитие Hendrick’s Odd Party разцъфна в столицата. Над 1000 Необичайници се стекоха към Ботаническата градина в сърцето на София, която и тази година се превърна в портал към любопитни светове и преживявания, напоени с коктейли с най-необичайния джин, създаден от човешка ръка. Посетителите имаха възможността да се насладят на неустоими  коктейли, приготвени от едни от най-добрите бармани в страната.


Инфузията от краставица и роза разцъфна в своята екстравагантност и необичайност претворена  близо 3000 коктейла, които утолиха жаждата на прелюбопитните посетители и събудиха у тях буреносната магия. Обществото на Необичайниците бе изненадано от неподозирана буря, която разтърси любопитния и фантастичен свят на шотландския джин с инфузия от краставица и българска роза Дамасцена.


На входа на събитието всеки от гостите получи гривни с червен или зелен цвят, както и карта, която загатваше за това, което предстои и показваше локациите на баровете и шармантните персонажи, които нетърпеливо очакваха да утолят въображението на Необичайниците. Из прелестната градина гостите се срещнаха отново с добре познати персонажи: Кукумис Сативус – олицетворението на свежата краставица в инфузията на джин Hendrick’s, и нейният любим Розо Дамасцено – благоуханната роза, която допълва нейната свежест. Неочаквано, обаче, като че от небесата се появи непознат, но изключително интригуващ герой в лицето на Барон Фон Краставич – краставичи барон, кандидат за сърцето на Кукумис, завърнал се от 20-годишна експедиция, на която го бе изпратила самата Лесли Грейси – мастър дистилърът на джин Hendrick’s и носител на наградата Дистилър на годината на Icons of Gin 2018. Разтърсващото му завръщане разцепи Обществото на Необичайниците на два отбора – един за Розо и един, гордо развяващ знамето на Барона. За забавлението на всички Необичайници се погрижи ансамбъл от интригуващи персонажи, облечени в нарочно изработени дизайнерски костюми и одежди.Тетра Пъзелби – дама, който умее да вижда отвъд времето и пространството, отговаряше за играта „Пъзелинатор“, в която Необичайниците трябваше да докажат, че именно техният отбор си пасва най-добре с формите на Hendrick’s в надпревара по редене на пъзел.


Дориан Силенхваат – най-силните ръце в Обществото на Необичайниците, предизвикваше силовите умения на гостите в най-старата игра за надмощие – отборно дърпане на въже. Лесли О‘Скокс – ексцентричната жена рицар, надзираваше за спазването на правилата в рицарски дуели, в който участниците препускаха върху топки за скачане, въоръжени с „копия“ от пяна.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!