Свързани новини

19.11.2018 14:40

Съпругите на доверениците на Ел Чапо разкриват как са криели парите си

Видян 1735 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съпругите на най-доверените хора на Ел Чапо разкриват как са криели парите си и как са изхарчили 2 милиарда долара в книгата Cartel Wive.


Братята близнаци от Чикаго Маргарито и Педро Флорес помагат за ареста на един от най-опасните наркотрафиканти в света – Хоакин Ел Чапо Гузман.


Техните съпруги Оливия и Мия написват книгата, в която описват живота си като част от наркокартел и как братята успяват да укрият всички пари от трафика на наркотици. През 2015 г. близнаците са осъдени на 14 години затвор.


"В периода 2005-2008 г. нашите съпрузи върнаха нелегално 2 млрд. долара в Мексико. Виждали сме цели къщи, пълни с пари. Те имаха подвижни стени, като от филм за Джеймс Бонд, с милиони долари в тях.


Имаше стаи пълни с пари. В стаята имаше 1-2 млн. долара, които си стояха просто така и които ние можехме да вземаме за нас, това бе нещо обикновено.


Имаха работници, които работеха там на осемчасови смени. Три смени работници в денонощието, които само брояха пари. Те преброяваха може би милион долара за няколко часа, а след това ги пускаха през машините. И тук говорим за банкноти от пет, десет и един долар – улични пари.


Дали се облагодетелствахме от това? Дали живеехме добър живот? Да, разбира се, че бе така. Бяхме разглезени, хранехме се добре, пътувахме", пише в книгата.


Понякога ни се искаше да останем на ваканция цял месец на плажа и да се насладим напълно на всичко това, но в крайна сметкаq искахме да се отречем от този живот и знаем, че товаq което бе важно за нас, бяха любовта, семейството и обикновените неща.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително. Във