31.10.2018 16:10

Избраха Глория за Музикален идол на България

Видян 2027 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 30 октомври се проведоха първите Eleven Famous Awards, които събраха на едно място едни от най-популярните и обичани звезди от родния хайлайф. За някои от тях статуетките бяха първите в живота им, други – прибавиха по още едно бижу към колекцията си. „Най-проспериращ млад ПР на 2018“ е амбициозният Християн Гьошев, който зад гърба си има редица успешни проекти и събития. Той бе в компанията на красавицата Вероника Стефанова, която взе статуетка за „Мис на 2018“.


Блондинката се появи в стилна вечерна рокля, която прикриваше наедрялото й коремче. Само след четири месеца тя ще стане майка. Джулиана Гани се появи с шармантен гащеризон обсипан с камъни, както и запазената й марка – огромно деколте. Тя и приятелят й Илиян Найденов спечелиха наградата за „Двойка на годината“. „Поп сензация“ безспорно е за младата надежда на българската музика Симона Загорова, която тръгна по съвсем различен музикален път от известната си майка Глория. Актуалната Диона пък гордо позира със статуетката за „Рап сензация“, връчена й лично от собственика на клуб „Eleven” Стоян Арсов. „Рап изпълнител“ пък се присъди на единственият българин, който прави истински рап, повлиян от живота си в Америка. Това е DEE, но изненадващо на сцената от негово име се качи Зорница Линдарева. Тя обяви, че татуираният рапър е в чужбина, но тя е най-близкият му човек и с радост ще му предаде статуетката. Освен гласови данни в музикалния бизнес е от особено значение и визията. Без конкуренция статуетката за „Певица с най-секси тяло“ се присъди на Татяна, която отскоро се занимава и с изготвянето на хранителни и тренировъчни режими на момичета, които искат да приличат на нея. Всеки от наградени получи подарък парфюм от „Refan”, а всички присъстващи имаха удоволствието да опитат новбата минерална вода на България- Драгойново и екзотичното синьо вино „Pasion Blue”.


„Най-добър DJ и водещ“ е Цеци Лудата глава, който апелира към всички звезди на събитието да бъдат по-добри, да помагат на хората в нужда и да спрат с превземките си. „Посланик на българската красота зад граница“ безспорно се присъди на Катрин Вачева, която има зад гърба си 15-годишна успешна кариера като модел, както и запомнящи се участия в няколко риалити формати. Статуетката й бе връчена от Евгени Боянов – мениджър на голямата актриса Стоянка Мутафова. Кристиян Кирилов, по-познат като Митко от „София ден и нощ“, прибави към колекцията си от награди и такава за „Актьор на годината“. Безспорно най-аплодиран се оказа гримьорът на годината Валентин Кулагин, който свали всички маски на звездите във „ВИП Брадър“.


Той доказа, че няма равен в четките и съвсем заслужено работата му бе материализирана в красива стъклена статуетка. Софи Маринова бе възпрепятствана и не успя лично да получи наградата си за „Най-добро изпълнение на живо“, но в най-скоро време ще бъде в нейните ръце. Пред организаторите тя изрази своята благодарност и заяви, че винаги ще показва уважение към своята публика с пеене на живо. Емилия и Илиян са певците на 2018 г. И двамата представиха успешни проекти за вече отминаващата година и съвсем заслужено са удостоени с най-големите отличия на вечерта. Двамата не се стърпяха и хванаха микрофона, за да изпеят по две от актуалните си парчета, с които вдигнаха гостите на крака. След дългогодишна и успешна работа Глория съвсем очаквано бе провъзгласена за „Музикален идол“. „Толкова години съм на сцената и смятах, че няма вече да получавам награди. Но ето, че вие ме изненадахте приятно“, бяха първите думи след награждаването на певицата.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв