01/07
26.10.2018 13:20

Световните знаменитости избират Teddy Bear

Видян 1841 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световните знаменитости избират палтото Teddy Bear като абсолютен must have. То се превръща в истински обект на обожание.


За да събуди любовта и на българските почитателки на бранда на 24 октомври, Max Mara ги покани на събитието Teddy Mania, посветено на луксозните връхни дрехи.


Така под светлините на бутика на ул. Съборна 4 една икона оживя. „Култовото-палто“ Teddy Bear бе одухотворено от клиентките на италианския бранд и ги превърна в истински звезди.


По време на ексклузивна презентация на колекция есен-зима 2018, то бе основен акцент. Представено в няколко цвята – бежово, розово и с животински принт, то мигновено се превърна в хит сред дамите, а те имаха възможността да запечатат момента със снимка.


Социалните мрежи и смарт телефоните дават предимството да разполагаме със снимките си на един клик разстояние. Но колко по-голямо е очарованието на снимката от истинска фотохартия. Max Mara подари именно такава в красива рамка за елегантен спомен на клиентките си.


През няколко години Max Mara представя колекция, вдъхновена от историята на бранда и ценностите му.


Една година по-рано творческият директор на Max Mara Иън Грифитс прекарва дълго време в архива на модната къща, за да преоткрие богатите палта Teddy Bear. Те се появяват на бял свят през 80-те, създадени от плюш от висококачествени нишки – първоначално разработен в Германия за изработване на луксозни плюшени играчки.


Той открива не само, че материята вече не се произвежда, но и фабриките производители са затворени и голяма част от информацията изгубена.


Така неговият екип работи усърдно заедно с италиански производител, за да създаде отново технологията за изработка на уникална материя от изкуствена кожа от чиста камилска вълна на базата на коприна.


Тя става факт и оживява върху палтото Teddy Bearв преувеличени размери, които отлично пресъздават пищната екстравагантност на материята.


Негови почитатели са Ким Кардашиян, Карин Ройтфелд, Рита Ора и много други известни лица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви