25.09.2018 11:15

Секретният роман на Калина Паскалева

Видян 2662 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като скандализира българската публика с първите си два романа „Дневниците на една курва“ и „7-те смъртни гряха“, Калина Паскалева се завръща с ново сензационно заглавие, което още преди излизането си предизвика десетки дискусии. „Секретно“, издание на „Апостроф“, е изповедта на една жена, готова на всичко да разкрие истините, за които обществото мълчи. На живот и смърт с цената на любовта. А дали тази жена не е самата Калина Паскалева?


Главната героиня Ина е скандална разследваща журналистка, която обича да дава гласност на неудобните „тайни“. И именно затова достига до дълбините на най-мръсните схеми в подземния свят. Тя не изпитва страх от заплахи, само безкрайна жажда за справедливост, за истина, за възмездие. И докато любовният живот на блогърката е плетеница от страст, разочарование и болка, работата ѝ я поддържа винаги нащрек, винаги в готовност да помогне на отхвърлените и забравените от обществото.


Дали Ина ще съумее да помогне на стотиците жени, които ѝ разказват историите си? Дали ще намери мъжа на мечтите си и вечната, всеотдайна любов? Дали мафиотските босове, с които се конфронтира, няма да успеят да затворят устата ѝ?


„Секретно“ не е книга, подходяща за всеки. Това е роман, посветен на жените, жертви на насилие, на децата, съсипващи живота си, още преди да са го изградили, на престъпниците, прекрачили закона.


„Целта на тази книга не е да ви разкаже поредица от скандални истории с фатален или щастлив край. Целта ѝ е много по-мащабна и искрено се надявам да я постигне“, споделя авторката.


Със „Секретно“ Калина Паскалева дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от стотиците премълчавани истории, които никой не се е осмелил да разкаже. Поне не и до този момент. Ето защо за „Секретно“ ще се говори дълго.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от