21.09.2018 11:09

Художничката Светла Георгиева налага нова култура

Видян 1246 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Светла Георгиева е художник с индивидуални и колективни изложби в галерии и културни центрове в Майорка, Мадрид и Берлин. Талантливата българка решава да насочи част от своя творчески потенциал и в една различна сфера, която създава и развива заедно с Александър Скабрин – собственик на интериорно студио „Скабрин“.


 Като ръководител на екип от художници в студиото, Светла изработва за интериорните и строителни проекти, ръчно изрисувани стенописи и декоративни мазилки налагайки по този начин нова култура в пространствените решения. Като пионери във внасянето на артистичен полъх в дизайна, екипът на жудожничката и Александър Скабрин успешно демонстрират как изкуството в тази му форма може да бъде един дълго търсен елемент при проектирането на частно жилище, офис, обеществена сграда или заведение. Заедно с колегите си от дизайнерския отдел, художниците се съобразяват с всеки детайл по конкретния проект и така заедно избират най-подходящото арт произведение, както и неговата точна локация в сградата или помещението.За да бъде създадена перфектната ръчно изрисувана картина или ефектна декоративна мазилка понякога с доста внушителни размери, за реализацията на които са нужни специални помощни съоръжения, се взима под внимание почти всичко, започвайки от цялостната концепция за дизайна и тематиката на проекта, преобладаващите цветови гами, материалите и се стига до индивидуалните предпочитания на клиента. Когато измислят красив стенопис или сложна мазилка, екипът на „Скабрин“ придава една индивидуалност на проекта, която се харесва не само на професионалнтие ценители, но и на всеки търсещ нестандартното и уникално в дома, работното място или там, където се забавлява с приятели.    


   Интериорният дизайн сам по себе си е изкуство, но съчетан с релно творение на художник, се превръща в инстински шедьовър и нов път за развитие на всеки дръзнал да пробва да съчетае практичното и красивото с изкуството. През 2017г. „Скабрин“ прави поредната успешна стъпка към развитието си като изгражда напълно самостоятелно бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“, който се превръща в перлата на многогодишния труд и опит на студиото. В хитовият проект биват реализирани едни от най-внушителните картини, стенописи и декоративни мазилки, както интериорно, така и екстриорно, навсякъде в сградата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови