Свързани новини

14.09.2018 13:42

Къде ще чистят звездите на 15 септември?

Видян 1731 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Остава само 1 ден до деня на голямото на почистване на 15 септември. Вече са ясни не само основните локации с изнесени водещи и репортери на bTV из цялата страна, но и къде ще чистят звездите, които подкрепят „Да изчистим България заедно“.


Старт на Световния ден на почистването в България ще се даде още в 8 сутринта от 5 точки в страната, а Диана Любенова, Мариана Векилска, Лиляна Боянова и Флорина Иванова ще бъдат изнесени водещи в съботния ден. В Софийско тази година са организирани 26 акции за деня на голямото почистване.


В Южния парк с Диана Любенова ще чистят Орлин Павлов, Влади Ампов - Графа, Михаела Филева, Тервел Пулев, Николай Немигенчев и Даниел Радойков от MasterChef. В Природен парк Витоша ще бъдат Владимир Николов и неговият волейболен отбор „Левски“, както и Мария Силвестър и Владимир Караджов.


Най-високата точка на почистване тази година ще бъде в Белмекен, където на 2000 метра надморска височина отбора за почистване ще събере Георги Иванов – Гонзо. А едни от най-дълбоките точки ще бъдат във Варна и Созопол, където групи водолази ще чистят под вода, а в почистването с доброволците на суша ще се включат Евгени Иванов – Пушката (Варна) и Станислав Райчев от MasterChef (Созопол). В най-големият град по поречието на Дунав – Русе, ще бъде Инспектор N-Joy (Генчо Генчев), а в Пловдив – Кольо Минчев (MasterChef).


На организираните локации ще се раздават ръкавици и чували. Но всеки може да почисти в района около себе си. За да се включи в кампанията на bTV „Да изчистим България заедно” на избрано от доброволеца място,  трябват само три неща – ръкавици за 1.50,  чувал за смет за 50 стотинки и добро желание. Важно е всеки да знае, че когато се почисти, събраните пликове с отпадъци трябва да бъдат оставени до големите контейнери, за да бъдат извозени.


В деня на голямото почистване всички доброволци ще могат да отбележат местата, които почистват и на специална карта. В нея всички участници ще могат не само да маркират мястото, но и площта на изчистената територия и броя доброволци на тяхната акция.


bTV Media Group организира инициативата за осма поредна година. Тази година „Да изчистим България заедно“ стана част от най-голямата гражданска инициатива в света - World Clean Up Day 2018. На 15 септември, в Световния ден на почистването, България ще чисти заедно с милиони доброволци от 150 страни. А тази година Южният парк ще бъде основната локация за почистване на екипа на bTV Media Group, където всички доброволци в парка ще могат да почистят, а в 11 часа да се забавляват заедно на концерта на радио N-Joy на Голямата сцена. ПП Витоша е и втората локация за почистване на bTV Media Group.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей