Свързани новини

13.09.2018 10:19

Киро Скалата раздава награди в Крале на силата

Видян 3063 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фитнес мафията на Киро скалата продължава с промоциите на силовите спортове чрез шоуто „Крале на силата”. Тази събота от 11 часа на паркинга пред Мосю Бриколаж в компанията на републиканската, вице и европейска шампионка по фитнес Илина Бояджиева и републиканския, европейски и световен шампион на лежанка Тодор Капашиков. Предизвикателство за повдигане на щанга от лег,коремни преси ,кофички и набирания ще бъде отправено към аматьори,публика и минувачи. Награди за над 5000 лв. са подготвени за раздаване.


 В игрите участват хора от 4 до 74 годишна възраст. Идеята е да се стимулират упражненията с тежести и здравословния начин на живот.Благотворителната идея с над 20 годишна история бе подкрепена и от скандалните сексапилни плейметки . Миналогодишната  Нора Недкова в момента участничка в Вип Брадър и настоящата носителка на титлата Плеймейт 2018г. Жанет Осипова.


Специални гости в шоуто ще бъде участникът в Фермата и бивш затворник, охранител на Скалата -Георги Варсамов и Мистър София 2017 г. Илия Манолов.За музикалната програма ще се погрижи световната по фитнес и R&B изпълнителка Анн-Джи.


"Специални гости в шоуто ще бъде носителката на титлите Мис Силикон 2018 и Мис София Анна-Мария Чернева , която всъщност  е  дебютирала на медийната сцена от предаването Фитнес Мания като млада."


 Вижте видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи