12.09.2018 14:38

Мъже срещу жени във VIP BROTHER

Видян 1415 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Напрежението в Къщата на VIP Brother расте с всеки изминал час. Причина за всички скандали са провокациите и острият език на Кулагин, който още с влизането си в Къщата показа, че няма да търпи никой и нищо. След като още в първата вечер екстравагантният гримьор се скара с Нора и Константин, довечера зрителите ще видят и безцеремонното му изказване: „Женско царство, защото тук всички мъже са станали популярни чрез жените си” - с 1 куршум, 7 заека!


След решенията на Президента и Вице-президента, ще се наложи Божана и Ваня да утешават Ричард, който беше лишен от багажа си до края на сезона. Дали мъжете няма да се окажат принцесите в „Женското царство”?


Ванко 1 бързо се ориентира в Къщата и започва да съветва Кулагин, дори двамата ще заговорят за преврат в Къщата. Какво подготвят мъжете и как ще реагират жените, ще видим довечера във VIP Brother Live.


Довечера са и първите номинации в Къщата. Дали заради напрежението в Къщата Кулагин ще бъде първият номиниран или пък непопулярните решения на Президента Нора няма да доведат до нейната номинация? Какви ще са доводите на Съквартирантите ще видим тази вечер по NOVA.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Арестуват Нора, че издала важна държавна тайна: Главният прокурор 30.06.2019 14:08

    Водещата и влиятелна журналистка Миролюба Бенатова призова плейметската Нора Недкова да бъде арестувана за думите си по отношение на прокуратурата и "хапването". Ето какво написа Бенатова в профила си във фейсбук: "Който не знае в коя реалност живеем, да гледа Вип Брадър. Аз, ако съм прокурор, ще се самосезирам докато гледам това, наречено Нора. Не знае какво работи главният прокурор, но иска длъжността, защото "като ти дават баницата, хапвай", казва ТО. ДъноТО ." Тъй като Бенатова има сериозни връзки в правителството и съдебната власт, не е изключено тази препоръка и да се изпълни. Най-малкото, защото Нора издаде важна държавна тайна - и главният прокурор, и другите висши държавници обичат да "хапват баницата"... Така една обикновена плейметка, не много грамотна, каза с няколко думи абсолютната истина за България, която политиците опитват да прикриват, а народът се прави на заспал. Участващата в "Биг Брадър" Недкова се кандидатира за "главен прокурор" в Къщата. Започна разговор какви са функциите на прокурора, от който стана ясно, че тя реално не знае какви са точно те. Но очевидно разбра, че има власт, и ще влияе много в шоуто, точно както влияе и в държавата. И тогава момичето каза култовото: "Като ми дават баницата, ще я хапна"... Точно каквото прави и настоящият главен прокурор, и началникът му Пеевски, и ортакът им Бойко, и цялата пасмина, която е обсебила 1300 годишната ни държава. Съмнително е дали е те знаят за какво служат институциите. Добре обаче знаят за какво могат на тях лично да им послужат, и ги ползват... Момичето им го каза - дадат ли ти баница, ядеш я... Реално сега трябва да я арестуват и хвърлят в затвора, че е издала такава важна държавна тайна... Г.Н.

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви