30.08.2018 12:36

Красавици и здрави момчета в шоуто на Киро Скалата

Видян 2728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    За 20 години пред камерата на Фитнес Мания са минали повечето от популярните секси девойки и мускулести момчета.Този път скандалната плеймейт Нора Недкова ще подкрепи поредното издание Крале на силата в името на повече от 10 годишната дружба с продуцента и желанито да подкрепя каузи рекламиращи здравословния начин на живот и добрите навици .Тази събота на 1 септември към мускулестата банда ще се включат и републикански и балкански шампион,професионалния културист Радослав Ангелов, Републиканската шампионка и рекордьорка по силов трибой и повдигане на щанга от лег Ивета Костадинова и Мистър София 2018 Апостол Анастасиу. В арената на столичния Ring Mall предизвикателства за аматьори от всички възрасти  на лежанка ,коремни преси и кофички ще бъдат възнаграждавани с подаръци за над 5000 лв.Този празник на красотата и силата не може да премине и без световната шампионка по фитнес и R&B певица Анн-Джи.


 Генерален спонсор на събитието е българската марка майсторски инструменти Raider и със съдействието на Mr Bricolage. Подкрепени от много медии : Екшън телевизията В1В ,Live Sport,TV 1,Телевизия Деймос,Love Style,Мускули и фитнес,Sporta.bg,Gol.bg,19',Слава.БГ. Награди от :  Fit Spo,Sport Depo ,Power and Beauty,The Red Gym,360Gym,Минерална вода Sоuroti,Fitnes by Ann-G,Magicable,Алкална вода Кangen,лаборатория Кандиларов,AMG Publishing.




Награди за 5000 лв от Крале на силата в София, Ринг Мол - виж ТУК!


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на