22.08.2018 13:31

Чочо от Скъпи наследници със собствена рубрика в N-JOY

Видян 1297 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  От 3 септември феновете на мегапродукцията на bTV ще следят рубрикатана актьора Юлиан Петров всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа


Актьорът Юлиян Петров, познат на феновете на „Скъпи наследници“ по bTVкатоЧочо от радио „Бели Вит“, започва своя рубрика в ефира на N-JOYот 3 септември. Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа той щепредставяна радиослушателите актуалните темиот делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от телевизионната поредица и специални гости, Юлиан ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на „Скъпи наследници“.


Още преди продължението на хитовата драмеди поредица, което стартира на 17септември поbTV, Юлиян Петров ще припомни събитията и моралните казуси на Бели Вит в първите 100 епизода на „Скъпи наследници“. В рамките на радиорубриката по N-JOY талантливият актьор ще провокира радиослушателите на най-голямата музикална радиоверига в Българиякато открехва завесата към сюжетното развитие на сериала. Изцяло в стилистиката на лидера в националния радиоефир, той ще предложи на слушателите на N-JOY самохитова музика, забавление и игри със специални награди.


Феновете на „Скъпи наследници“ ще проследят продължението на поредицата от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часаи до седем дни след ефир на btvplus.bg. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес. Очаквайте повече в новата рубрика на Юлиян Петров само по радио N-JOY.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби