20.08.2018 15:38

Най-хубавите неща в живота са безплатни

Видян 1655 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В пътеводителя „НАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА СА БЕЗПЛАТНИ“ на издателство "Книгомания" ще откриете съвети и препоръки, които ще ви улеснят най-изгодно да разгледате и почувствате живота в градовете, които сте решили да посетите най-икономично.Този справочник ще ви разведе из 884 интересни места в над 60 големи града на всички континенти и ще ви помогне да извлечете максимума от бюджета си с указания за безплатни паркове, музеи и природни забележителности, съчетани с евтина храна и приключения. За мнозина от нас, когато поемем на пътешествие, безплатните неща са не само привлекателни, но и задължителни, ако възнамеряваме да прекараме колкото се може повече време на път с раница на гърба. Не говорим само за туристическите „набези“, защото много от незабравимите моменти на пълна свобода и приключенски пътешествия се оказват финансово бреме. Бързо осъзнаваме, че евтиното може да се окаже далеч, далеч по-хубаво от платеното. Няма вечеря в римски ресторант, която да се сравни с пикник със сандвичи пред вила „Селимонтана“, намираща се на няколко минути пеша от Колизея, която открих по време на първото си посещение на Вечния град. И ако ще си говорим за житейски уроци, няма по-образователно преживяване, разкриващо същността на хората, от споделянето на спално помещение с десетина други пътешественици от цял свят. Ако искате да научите кои са най-лудите приключения в Африка, къде е най-добрата и евтина гурме храна в Азия, кои са най-добрите природни паркове в Европа, кои са топ 10 най-характерни приключения за Америка, най-добрите безплатни разходки в Австралия и Нова Зеландия, това е вашият наръчник да обиколите света. Най-добрите места за плуване сред природата в Европа,  Най-добрите безплатни музеи и галерии в Европа,  Най-добрите пешеходни обиколки в Европа,  Най-добрите обиколки на градове с обществен транспорт в Европа,   Топ 10 най-характерни за Америка приключения,        Най-доброто безплатно кино в Северна Америка,  Топ 10 най-добри приключения в американските природни паркове,  Безплатни за гледане спортове в САЩ,  Най-добрите безплатни разходки в Австралия и Нова Зеландия, Евтина дегустация на вино в Южна Америка и Как да купонясваме на карнавала в Рио.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Не сваляйте усмивката от лицето си

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще