16.08.2018 13:13

Продължението на Скъпи наследници тръгва от 17 септември

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Феновете на качественото българско телевизионно кино ще проследят продължението на хитовата драмеди поредица на bTV „Скъпи наследници“ от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа и до седем дни след ефир на btvplus.bg. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес.


Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции.Новите персонажи на Михаил Билалов, Иво Аръков, Китодар Тодоров, Ярослава Павлова, Нели Топалова, както и множеството гост звезди, ще поставят актуални социални въпроси с брилянтна актьорска игра и изключителна драматургична близост до нашия живот. Изненадващи обрати предстоят и за местните жители на Бели Вит. Романтика, мистика, нови възможности и тежки битки ще заплетат съдбите на млади и стари.А когато някои имат право на избор, а други не, развръзките са много.


С първите 100 епизода, излъчени през пролетта, „Скъпи наследници“ се превърна във феномен, който промени начина, по който зрителите и онлайн потребителите консумират качествено телевизионно съдържание. Всеки месец продукцията беше сред най-гледаните ТВ програми в ефира и на платформата за отложено гледане btvplus.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец