07.08.2018 11:13

Необичайните заподозрени с поредица от очерци на любими бг звезди

Видян 1366 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специална поредица от очерци на едни от най-популярните българи ще представи публицистичното предаване  „Необичайните заподозрени” по националната телевизия Bulgaria ON AIR това лято. През този месец, водещият Георги Лозанов ще срещне зрителите с актьорите Владимир Пенев, Теодора Духовникова, Христо Гърбов и поета Ани Илков.


На 10 август, от 22 часа, първото издание на специалната поредица ще  бъде посветено на световноизвестния художник от български произход Христо Явашев – Кристо. За срещата си с талантливия авангардист и творбите му, в ефира на Bulgaria ON AIR, ще говори режисьорът Стоян Радев. Зрителите на „Необичайните заподозрени“ ще видят и интервю на Радев с Кристо от 2011 година, което никога досега не е било излъчвано. Защо – гледайте в предаването този петък, от 22.00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.  


Христо Явашев – Кристо отново е в центъра на вниманието заради проекта си „Мастаба“ в езерото на Хайд парк в Лондон. Кристо доби световна слава с опаковането на Райхстага;  инсталация „Вратите“ в Сентрал парк; „Плаващите кейове“ в италианската област Ломбардия и с още много други грандиозни и артистични проекти.


„Необичайните заподозрени“ е авторско предаване на емблематичния медиен експерт Георги Лозанов, в което запазено място имат изявени личности, чийто глас не се чува често в телевизионния ефир, но винаги оставя следа и силен отзвук.


Интересните срещи и анализи гледайте всеки петък, от 22 часа, по Bulgaria ON AIR.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!