09.07.2018 17:07

Михаела Филева - програмист, DARA – художествена гимнастичка

Видян 1553 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален план, ако не бяха успехите им в музикалния бизнес? Това споделиха зад кулисите на любимото музикално турне Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA на концерта в Русе.


Предвид актуалната тема за Световното първенство по футбол, разбира се, открихме и най-подходящите треньори, именно СкандаУ. Без капка съмнение Тото и Лъчо направиха разпределение на отбор, сформиран от изпълнителите на турнето, като те заемат треньорския пост, предвид че и двамата са бивши професионални футболисти.  Точно в стил „световно първенство по футбол“ е и новото им парче „Хайвера“, чийто  клип предстои да излезе скоро.


В крайно различна посока от музиката се ориентирала навремето и Михаела Филева – тя сподели, че обмисляла кариера в сферата на компютърните технологии. За разлика от нея TITA се изявявала като модел. Художествена гимнастика пък била мечтата на DARA, която освен артистични заложби, притежава и организационни умения от малка и понякога помагала на майка си в работата ѝ. Михаела Маринова сподели, че освен да пее, от време на време дублира и детски анимационни филми. Освен това не си представяла да е друго освен певица, но издаде, че медицината я привличала още от малка.


Малко известно е, че Pavell учи във военноморското училище „Никола Вапцаров“ и някой ден ще бъде лицензиран капитан, а неговата дуетна половинкаVenciVenc’ има сериозни познания в маркетинга. Преди да стане известен Криско е бил помощник-барман на морето в миалното помещение.


Миналата вечер Русе беше поредният град, през който премина любимото музикално турне.Следващите дати на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са Варна – 11 юли и Бургас – 14 юли, а след това изпълнителите ще се отдадат на заслужена почивка до септември, когато турнето се завръща.  


Повече информация можете да откриете на Facebook страницата наCoca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата наThe Voice Radio and TV



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв