Свързани новини

28.05.2018 15:22

66 млн.лв. за петия 007 на Крейг

Видян 1425 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След месеци на слухове и спекулации, актьорът Даниел Крейг и режисьорът Дани Бойл потвърдиха участието си в 25-ия епизод за Джеймс Бонд. Снимките ще започнат този декември, а премиерата на филма е планирана за 25 октомври 2019 г. 50-годишният актьор ще печели 50 млн. британски лири за ролята си на Бонд, съобщава Daily Mail. Сценарист на лентата този път ще е Джон Ходж, с когото Бойл редовно работи – от Shallow Grave, през Трейнспотинг иТ2 Tрейнспотинг. Бонд 25 ще бъде разпространяван от MGM и Annapurna Pictures в САЩ, а със световното разпространение ще се заемат Universal, след като правата на Sony изтекоха след Спектър. На фона на тези новини, британското разузнаване пусна реклама, с която ще се опита да се отърси от мачовския образ на Джеймс Бонд. Началникът на МИ6 обясни, че целта е да бъдат привлечени повече жени в редиците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    според мен Д.Крейг е най-добрият Бонд, защото другите бяха прекарено красиви и лъскави, което е доста нереално за супершпионин и убиец, аз съм фен на Колин Фарел, но той няма шансове, а е бил кане досега два пъти!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец