11.05.2018 14:05

Кралската сватба на живо в извънредно издание на На кафе

Видян 1331 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Гала кани зрителите на NOVA на кралска сватба. На 19 май в 12.30 ч., веднага след обедната емисия новини на NOVA, специалното издание на „На кафе” ще предава на живо сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Цели два екипа на предаването ще покажат на живо церемонията в замъка „Уиндзор”, както и еуфорията на стотиците гости. Кои холивудски знаменитости ще уважат новото семейство и дали Хари и Меган ще нарушат строгия английски протокол? Съпричастни с всичко любопитно на място ще ни направят Ася Енева и Василена Гръбчева, а как отбелязват сватбата в родината на булката – ще ни покаже кореспондентът на NOVA в САЩ – Ясен Дараков.


Очаквайте и поредица вълнуващи срещи – Ася ще ни запознае с най-голямата фенка на кралското семейство, с най-известния британски стилист-консултант, който отговаря за актуалните тенденции при шапките. Ще видим и нагледен урок по протокол – от топ експерт в кралското общество, както и какви са очакванията и първите реакции на жителите и гостите на Кралството. Василена ще се включи директно от замъка „Уиндзор” с разказ за случващото се от първо лице.


В студиото на „На кафе” ще видим как изглежда роклята на Меган и каква е тортата за сватбата. Кристина Патрашкова, Евгени Минчев и още звездни гости, експерти и стилисти ще следят и коментират най-любопитното около новата кралска двойка и най-значимото светско събитие на годината.


В 16.00 ч. зрителите на NOVA ще имат възможността да видят „Хари и Меган: Една необикновена любов”. Марк Радис е режисьор на документалния филм, който разказва историята на необикновената двойка Меган и Хари и как едно момиче с голямо бъдеще в Холивуд се превръща в първата американска принцеса. Ще видим каква трябва да е сватбената церемония и как бракът ще промени живота им. И още - по какъв начин нейната поява ще повлияе на британската монархия - какво е готова да пожертва Меган и какво не?  


Седмицата преди сватбата също ще бъде празнично отбелязана в „На кафе“ с любопитни детайли за подготовката на най-голямото събитие тази година. През последните дни феновете на „На кафе“ вече имаха възможност да видят във Facebook как Гала се подготвя за сватбата. Мистерията защо водещата избира халки, рокля, обувки и торта беше разгадана - тази сутрин в предаването тя повдигна завесата.


Не пропускaйте специалното директно предаване на „На кафе” с начало 12.30 ч. и извънредните включвания от Лондон и САЩ в новините и актуалните предавания на NOVA.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 30.06.2019 14:08

    А сватбата на Пастирката и ЕБанова ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви