12.03.2018 12:46

5 неща, които не знаете за Никол Кидман

Видян 2381 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никол Кидман играе ролята на адвокатка, станала майка и домакиня в привидно съвършен брак с Александър Скарсгард в минисериала в 7 части Големите малки лъжи по НВО. Филмът разказва историята на три майки на първокласници, чийто уж идеален живот се сблъсква с убийство.

 "Бях наранявана физически", каза Кидман, коментирайки снимките. "Беше трудно. Прибирах се вкъщи с рани, вратът и някои части от тялото ми наистина бяха контузени. "В края на деня сядах в банята и плачех", призна актрисата.

Ето още пет неща, които може би не сте знаели за Никол Кидман.

1. Кидман някога е бил сгодена за Лени Кравиц. Сега тя работи с дъщеря му Зоуи, която също има роля в сериала.

2. За филма Портрет на една дама (1996 г.) Кидман носи корсет, за да намали обиколката на кръста си. И това няма да е последният път когато тя ще прибегне до крайности заради модата. Тя си чупи ребра, опитвайки се да се побере в корсет по време на снимките на Мулен Руж (2001 г). Отплатата обаче идва. Кидман спечели награда Златен глобус и е номинирана за Оскар за най-добра актриса за незабравимото си превъплъщение в парижка куртизанка.

3 Кидман спасява Хю Джакман от ухапване от скорпион по време на снимките на Австралия (2008г). Тя взема животното в шапката си, докато пълзи по крака на Хю и го връща обратно в дивата природа.

4. Главната женска роля в Мистър и мисис Смит е трябвало да играе Никол Кидман, но след нейния отказ Брад Пит също се замисля дали да не се оттегли. Остава, когато научава, че Анджелина Джоли ще му бъде партньорка.



5. На съпруга на Кидман Кийт Ърбън му трябвали 4 месеца, за я покани на среща. Първия път когато я видял му се сторило, че тя не минава през стаята, а плава. "Беше извънземно", споделя Ърбън.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде