19.02.2018 16:30

Брад Пит: Елитни педофили управляват света

Видян 4269 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на проблема с педофилията в Холивуд. Оказва се, че актьорът, който е ветеран в шоубизнеса, лично е бил свидетел на тъмната страна на развлекателната индустрия, пише "ШОУ" в новия си брой, цитиран от БЛИЦ.


„Цялата телевизионна и филмова индустрия се върти около привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в САЩ и отвъд страната, както и във висшите социални и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт: всичко е за пари и по-важното, за власт и контрол!”, шокира Пит.


И добавя: „Хората, които управляват Холивуд, управляват Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а всичко започва от Холивуд. Децата искат да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите искат да видят децата си във филмите и ще направят всичко, за да ги направят известни”.


А на въпрос защо мрежите на елита са избрали точно Холивуд, актьорът е категоричен: „Заради родителите. Това е американската мечта – да бъдеш известен. И родителите биха направили всичко, за да направят децата си такива. Срещали ли сте някога майки на дете актьор? Те са наистина луди! Такъв род печалби са лесни и това не се отнася само за филмите, а и за музиката, телевизията, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за слава”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и