19.12.2017 16:17

Дрор ще шие булчинската рокля на Меган

Видян 1464 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инбал Дрор е изпратила скица за одобрение от бъдещата младоженка. Самата дизайнерка е създавала тоалети за звезди като Бионсе и Наоми Уотс. Виктория Бекъм също искаше да изработи булчинската рокля, но явно Меган се е спряла на друг


    


Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от двореца "Кенсингтън" за булчинската рокля на Меган Маркъл, годеницата на британския принц Хари, съобщава БТА.


Меган Маркъл вече е получила скица за одобрение. Дрор е създавала тоалети за звезди от ранга на Бионсе и Наоми Уотс. Нейните модели са с много орнаменти, обикновено имат прозрачен елемент и голямо деколте.


Марката е позната в САЩ, но във Великобритания нейни тоалети се предлагат само в един бутик. Виктория Бекъм също искаше да изработи булчинската рокля на Меган Маркъл.


Хари и Меган обявиха годежа си през ноември.  Двамата разказаха публично, че предложението за брак дошло, докато двамата приготвяли пиле в двореца "Кенсингтън". Връзката пък започнала само преди година и половина - през юли 2016 година. Запознала ги тяхна обща приятелка.


Седмици след първата си среща, двамата прекарали няколко страхотни дни само двамата в Ботсвана, а след това полагали всички усилия да не прекарват повече от 2 седмици без да се виждат. През есента на тази година Хари запознал Меган с баба си Елизабет, а в началото на ноември дошло и предложението за брак. Сватбеното тържество ще е на 19 май 2018 година в прекрасната катедрала "Свети Джордж" в двореца "Уиндзор"


Това ще е втори брак за Меган Маркъл. Актрисата беше омъжена за продуцента Тревър Енгелсънот 2011 до 2014 година. Именно поради тази причина бабата на Хари – кралица Елизабет II може да не присъства на сватбеното тържество на 19 май. През 2005 г. Нейно Величество не се появи на гражданската церемония на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.


Тъй като и двамата бяха разведени, Чарлз и Камила сключиха брак в кметството Гилдхол, вместо на традиционната за кралски особи пищна църковна церемония. Наблюдателите тогава коментираха, че тя не е присъствала на бракосъчетанието, тъй като според нея то е несъвместимо с ролята й на върховен управител на Англиканската църква, която тя приема твърде сериозно.


Източник: Нова.тв



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се