Свързани новини

19.02.2009 15:19

Колко струват бебетата на звездите?

Видян 2239 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И нашенките се изучиха! Снимките на рожбите на родните ни звезди могат да увеличат бюджета на семейството. Може би начало на сериозните приказки по този повод сложи скандалът между Венета Райкова и Люба Кулезич. Припомняме, че журналистката, която призна, че пише за жълти издания под псевдоним, нападна водещата на „Горещо“, че продава нероденото си дете. Пред сп. СЛАВА бъдещата майка категорично отрече да е търгувала с правата за снимките на отрочето си.


Други популярно дами обаче не са готови с лека ръка да подминат привлекателните суми. Слухове носят, че Галена била готова да сключи сделката, но за не по-малко от 100 000лв. - цена, която е непосилна за българските издания. Тя взела решението след разговор с колежката си Мария, която преди около половин година продаде фотосите на първородната си щерка Марая, но за далеч по-малка сума.


Новороденият син на Маги Вълчанова също не беше пожален. Вдъхновени от актуалната тема клюкари, заговориха, че миската изобщо не иска да показва детето си. По-късно обаче самата Маги отрече подобни слухове и заяви, че ако й бъде направено предложение, ще го обмисли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!