Свързани новини

16.02.2009 10:29

Лепа Брена искала да се казва София

Видян 3163 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-известните фолкзвезди в бивша Югославия Лепа Брена каза, че никога не е харесвала музикалният си прякор, съобщи БГНЕС. Истинското име на родената в Босна и Херцеговина е Фахрета Яхич.


"На хората пускаме това, което искат да видят и чуят. Целта на продуцентската ми къща е да открива нови таланти и чрез SMS-и публиката да посочи новите звезди. Шоубизнесът трябва да създава илюзията за щастие. Абсолютно недопустимо е една звезда да излиза пред камерите с лош външен вид", каза Лепа Брена. Тя разкри, че никога не е харесвала музикалният си прякор - Лепа Брена. "В началото ми изглеждаше доста грубо. Минимакс ме прекръсти. Ако имах възможност сама да избирам името си щях да се наричам София, или нещо подобно", каза още тя. Звездата категорично отрече през 1993 година в Бръчко, в Босна и Херцеговина по време на войната, да е пяла пред сръбските войници и лично пред сръбския военнопрестъпник Аркан - убит в началото на 2000-та година. Аркан бе съпруг на скандалната певица Цеца Величкович, която в момента има проблеми с правораздавателните органи и може да загуби цялото си имущество. "Моето послание към хората е много ясно. Всеки вярва в това, което желае. Аз съм родена в Тузла. Живеех в Бръчко. Тогава тръгнах с баща си за да живея в този град, заедно със сестра си. Има невероятни приказки. Хората много си измислят... Няма човек, който да не е бил оклеветен след войната", каза още Лепа Брена.
БГНЕС припомня, че Лепа Брена е родена на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина. Истинското й име е Фахрета Яхич, по мъж - Живойнович. Тя е най-популярната поп певица в бивша Югославия. Известна, както с пеенето си, така и с неизменно русата си коса, дългите крака и страстно-стилното си излъчване на сцената. От 1991 година Лепа Брена е омъжена за бившия тенисист № 1 на Югославия Слободан Живойнович. С него имат двама сина - Стефан и Виктор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален