Свързани новини

29.07.2017 12:22

Гери-Никол: Поздравих Сузанита в Инстаграм

Видян 2163 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Помолена да коментира клипа на колежката ѝ Сузанита – 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, певицата Гери-Никол каза, че песента много ѝ харесала и дори поздравила Сузанита в „Инстаграм“.


За визията и движенията в клипа тя пред бТВ коментира: „Това е изкуство. Смятам, че не сме открили топлата вода да показваме средни пръсти по видеата – много други западни изпълнители го правят и на тях им се кефим по дискотеките, а оплюваме българските изпълнители, които се трудят в крайна сметка да постигат нещо за държавата. Така че аз съм много „За“ Сузанита да продължава в този дух“.


Според нея не е лошо младите момичета да им подражават, защото „аз от 16-годишна работя, не си знам къщата, нямам социален живот с приятели. Така че – да, нека да подражават, да работят от най-ранна възраст и да навлизат в средата на големите. Това е доста похвално. В днешно време нашите връстници не си знаят бройките и ходят по заведенията нонстоп, което за мен не е ОК, трябва да правим нещо градивно със себе си. Така че нека да вземат пример от хората, които работят от млади“.


"Не ми е главна цел да провокирам, но в крайна сметка затова сме артисти – за да говорят за нас. Ако не говорят за нас, по-добре да не се занимаваме музика", заяви още певицата.


За новата си песен „Направо ги убивам“ Гери-Никол каза, че не е насочена към определен човек, а към всички – „убиваме хората с хубава музика“.


Със 100 кила се работи доста добре, призна тя. Двамата отдавна обсъждали общ проект и ето че моментът дошъл. Паснали си много като характери, всеки пречупил песента през собствената си призма и се получило много добре.


А ако се чудите кой участва в клипа, това са ученици от Столичната математическа гимназия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни