12.06.2017 16:24

Роналдо фен на Ал Бано

Видян 1289 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се оказа почитател на италианската легенда Ал Бано, който очакваме у нас с впечатляващ спектакъл на 5 октомври в Арена Армеец. За афинитета на голмайстора към едни от най-големите италиански хитове „Felicità“ и "Libertà”, стана ясно след финала на Шампионска лига в Кардиф, на който Албано Каризи присъства заедно с наследника си - Ал Бано младши. След вълнуващата победа на Реал над Ювентус, синът на великия музикант се снима за спомен с португалския футболист и именно тогава Роналдо споделя с баща и син, че е голям фен на италианската музика.


Синът на Ал Бано, който е негово копие, е голям футболен фен, а негов идол е именно Роналдо. Фотографията, запечатала срещата им пък е публикувана в социалните мрежи и бързо събира хиляди коментари, харесвания и споделяния. Класикът на италианската музика има 5 деца от бившата си съпруга и сценична партньорка Ромина Пауър, както и син и дъщеря от ТВ водещата Лоредана Лечизо.


На 5 октомври един от най-великите музиканти в света ще излезе на сцената на Арена Армеец, подкрепен от виртуозите от Софийска филхармония, за да представи всичките си големи хитове - „Felicità“, "Libertà", "Sempre sempre", “Sharazan”, "Nostalgia Canaglia". Освен вечните класики на мега-звездата, публиката в най-голямата зала у нас ще чуе още и новите песни на Албано Каризи, част от двойния му албум “Di rose e di spine”.


Символът на италианската музика Ал Бано и Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети можете да закупите от bileti365.com. Организатор: MOKO Solution. Информация за събитието: https://www.facebook.com/events/1785340961728948/



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

830 евро става минималната заплата в Гърция

830 евро става минималната заплата в Гърция

Минималната заплата в Гърция от 1 април ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако