09.06.2017 12:30

Мелания Тръмп се мести в Белия дом

Видян 2684 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Мелания Тръмп стана единствената съвременна първа дама, която забави преместването си в Белия дом. Отлагането накара мнозина да повярват, че госпожа Тръмп може и да не стигне до резиденцията, както породи много спекулации, че предпочита да живее със сина си Барън в Тръмп Тауър.

Но сега, когато Барън завърши учебната година, изглежда, че Мелания и най-малкият син на Тръмп ще направят голямото преместване. Родителите на Мелания - Виктор и Амалия Кнавс, в момента живеят заедно с нея, което означава, че първата дама има намерение да раздели част от времето си между дома си в Ню Йорк и новата си резиденция.

Според Политико съветниците на Тръмп се надяват, че присъствието на жена му ще успокои все по-раздразнения и изолиран президент, особено след събитията през последната седмица.

 Мнозина обаче помнят, че тя беше до Тръмп, когато започна онлайн битката му с кмета на Лондон Саджик Хан след терористичната атака срещу Лондон Бридж. Тогава президентът критикува Хан, наричайки изказването му след нападението "жалко". А кметът на Лондон направо настоя предстоящата визита на Тръмп в Кралството да бъде отменена.
Още едно доказателство, че Тръмп не слуша никого, дори и семейството си.

Всъщност, времето, през което първата двойка прекарват заедно води до по-лоши резултати за имиджа на президента. Кой може да забрави рязката смяна на изражението на лицето на Мелания по време на встъпването му в длъжност, което беше обезсмъртено във формата на GIF. Или клипът, излязъл от дипломатическото им пътуване до Израел, където Тръмп хвана ръката й и тя го отблъсква. Според доклада на Политико Мелания е отблъснала ръката на Тръмп, защото смятала, че това е "неподходящ жест за официално пристигане".


   Мнозина обаче очакват с нетърпение бъдещите прояви на любов в Белия дом и още по-неудобните им обяснения след идването на Мелания.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали