23.05.2017 10:05

Коафьорът Наско Папазов направи Алея на славата

Видян 3020 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Студио „N Stage“ на популярния коафьор Наско Папазов се превърна в първия български фризьорски салон, който направи собствена Алея на славата. „N Stage“ се намира в сърцето на София и вече цели пет години предлага високо качество на обслужване и грижа за клиента в уютна обстановка с минималистичен дизайн.


  „Името “N Stage” не е случайно. Концепцията ни от самото му създаване се основава на това, че клиентите ни са звездите, които изгряват на нашата сцена. По повод петгодишнината от създаването на салона, решихме да развием концепцията като добавим новия слоган „Звездата си ти“ и стартираме  изгряването на първите звезди на нашата Алея на славата. Своята звезда, заедно със сертификати и удостоверения получиха пет от нашите най-редовни клиенти, като всяка следваща година ще добавяме по още една“, разказа Наско Папазов. Наско Папазов е един от най-популярните ни коафьори. Открива първия си салон на 21 години, като не след дълго го разширява и започва да предлага голямо разнообразие от услуги на своите клиенти. Работил е с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир. Работата на талантливия коафьор често блести и на кориците на популярни списания. През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на  Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.


 Наско Папазов е собственик на популярния фризьорски салон „N-stage“. Започва да се занимава с фризьорство на 16 години и е работил за някои от най-големите салони в София. Открива първия си салон на 21 години, който не след дълго се разширява и започва да предлага различни услуги за своите клиенти. Наско Папазов е  част от артистичния екип на L'Oreal България. Работил е с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир. Работата на талантливия коафьор често блести на кориците на популярни списания като Amica, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Story и Hеllo. Наско Папазов е избран да представи свой проект в категория „Авангардна мода“ на „Артистичен форум L'Oreal“ 2014, което определя като трамплин в своята кариера. През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на  Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв