11.05.2017 13:55

Пол Съридж е новият творчески директор на Кавали

Видян 1517 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Пол Съридж е новият творчески директор на Роберто Кавали. Италианската модна къща продължава тенденцията за откриване на млади таланти, вместо да наема звездни дизайнери.


Съридж е завършил английски език в Central Saint Martins, няма дългогодишен опит в луксозните марки в Ню Йорк, Лондон и Милано.


След като е работил за Калвин Клайн през 90-те години, той се присъединява към Кристофър Бейли в Бърбъри, а по-късно работи за Джил Сандър като ръководител на мъжко облекло. След това Съридж  е бил творчески директор на Z Zegna от 2011 до 2014 г., когато консултира колекциите за мъжки облекла на Acne Studios.


С акцента си върху мъжкото облекло, неговата автобиография го прави необичаен за марката Кавали, отличаваща  се с блясък и бохемско наследство.


 Изпълнителният директор на Роберто Кавали Джан Джакомо Ферарис заяви : "Работил съм с Пол и имах възможността да оценя творческия му талант, както и неговите управленски способности. Пол има 360-градусова визия за марките и марката. Той е страстен, зрял и невероятен в отбор. Всички ние вярваме, че той е идеалният кандидат за завършване на нашия управленски екип и да допринесе за изпълнението на амбициозните планове за развитие на марката. "


Назначението влиза в сила веднага, а дебютната колекция на Съридж за къщата - Пролет 2018, ще бъде показана в Милано в края на септември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей