01/03
10.05.2017 13:55

Коафьорът на първата дама е звезда в нощта на Лайфстайл Оскарите

Видян 1215 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В нощта на Лайфстайл Оскарите ще грейне топкоафьорът Любен Николов, който се зае и със стайлинга на първата дама - Десислава Радева, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Събитието ще се състои тази вечер. в Best Western Hotel Expo,


Повече от 15 години Любен Николов и неговият екип от Луксор клуб фешън салони се грижат за стила на бизнес елита, звезди от шоубизнеса и спорта.  


Носителите на световни шампионски титли - братята Кубрат и Тервел Пулеви също ще бъдат специални гости на церемонията VIP LIFESTYLE Awards 2017, която ще отличи постиженията на лайфстайл индустрията у нас, Призовете ще бъдат връчени от изпълнителния директор Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, новоизбрани депутати от управляващата коалиция, председатели на браншови организации, медийни партньори и други.


Сред главните герои на вечерта е автомобилен дизайнер № 1 не само у нас Наско Вилнер - тунинговал най-скъпите коли света, брандове със световни постижения и награди от международни форуми.


В номинациите за релакс и свободно време се включи и бутиков хотел Бреза, част от Вилни селища Боровец АД. Изграден  в алпийски стил в сърцето на Рила планина, между двете детски писти и лифта-гондола на Боровец. Различен и модерен, за много свои гости той е любим извънградски дом в полите на планината.


 Разполага с 27 стаи, както и 7 апартамента. Хотелът предлага  ресторант с камина и капацитет 80 места, лоби бар, огромна слънчева тераса с барбекю,  детски кът, оборудван с много играчки и игри, ски гардероб, както и собствен SPA център.


В един от най-бързо развиващите се сектори за групово пазаруване сайтът Topofertite.com стигна до финала на конкурса със своята активна дейност към организиране на маркетинговия растеж на фирми в различни сфери на бизнеса – хотелиерство, туризъм, обучение, услуги и др. Дългогодишният опит на рекламните  специалисти на сайта позволява на екипа иновативен подход, с който да работи по цялостното изграждане на платформата на сайта и да заложи на стратегии за възможно най-ефективен продажбен растеж.


Звезда в музикалната програма на церемонията ще бъде народната певица Поли Паскова, която е в разгара на своето национално турне. Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари клуб и ERP Academy България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни